Buitengewone leden

TAUW

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Met 1200 toegewijde professionals geeft TAUW vorm aan een vitale leefomgeving, door betekenisvolle oplossingen te bieden en sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

Onze missie is onze belofte: we creëren impactvolle oplossingen die zorgen voor een vitale leefomgeving. Dit doen we in ons dagelijks werk, door duurzame oplossingen te bedenken, maar we zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden als bedrijf. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan de duurzame omgeving die we nastreven.

Wij zijn trots op onze innovatieve oplossingen zoals het plastic vangsysteem de Shoreliner in de haven van Rotterdam en in situ-technieken.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving
Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

It's not just a daily job, it's... a living ambition.

TAUW masterclasses en workshops
Om onze klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen onder andere op het gebied van bodem, veiligheid en compliance, bieden we regelmatig masterclasses en workshops aan. Dat doen we ook in samenwerking met Deltalinqs.

Door continu in gesprek te blijven met Deltalinqs, haar partners en onze klanten zorgen we ervoor dat we precies weten wat de uitdagingen zijn, waar de informatiebehoefte ligt en waar we onze klanten bij kunnen ontzorgen.

Meer informatie: www.tauw.nl.

Masterclasses/bijeenkomsten 
18-02-2021 Webinar PFAS - Opname webinar
09-07-2020 Masterclass HSE-actualiteiten en -wetgeving - Opname webinar
20-04-2020 Webinar De Omgevingswet is in opkomst - Opname webinar
17-09-2019 PFAS in bodem
17-01-2019 Masterclass Botsen Brzo en ISO 45001
20-04-2017 Masterclass Bodem
31-05-2016 Masterclass Wabo-vergunningen
25-11-2015 Masterclass Bodem