Buitengewone leden

Tauw bv

Sustainable solutions for a better environment
Wij zijn Tauw: een onafhankelijk Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke focus op het milieu. Wij zijn milieuconsultants. We gebruiken onze kennis en ervaring om duurzame oplossingen voor een beter milieu te creëren. Wij zijn trotse professionals die streven naar een evenwicht tussen economische, ecologische en sociale aspecten in alles wat we doen.

Tauw draagt ​​bij aan een duurzame omgeving. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven, industrieën en overheden bij het maken van keuzes voor duurzame ontwikkeling. We doen dit niet alleen, maar samen met onze trouwe klanten die vaak meer op partners lijken. En met gepassioneerde professionals die trots zijn op de oplossingen die ze bedenken. Samen bedenken we duurzame oplossingen.

Expertise afgestemd op behoefte van de klant
Ons dienstenaanbod is breed, net als onze expertise. Wij streven ernaar om geïntegreerde oplossingen aan te bieden, afgestemd op de behoeften van onze klanten:

  • Wij zorgen ervoor dat onze klanten een veilige werkomgeving kunnen creëren en blijven voldoen aan geldende wet- en regelgeving.
  • We spelen een belangrijke rol bij locatieontwikkelingsvraagstukken en bodem- en grondwaterverontreinigingen.
  • We bieden advies en metingen onder andere op het gebied van lucht, ecologie en (afval)water.

Onze toegewijde mensen hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgen voor het milieu. Wij zijn trots op onze innovatieve oplossingen zoals het plastic vangsysteem de Shoreliner in de haven van Rotterdam en in-situtechnieken. Van ons In-situ boek hebben we recent een nieuwe editie uitgebracht.

In 2018 vieren we met trots onze 90ste verjaardag, samen met meer dan 1.100 medewerkers. Tauw is tegenwoordig een trots bedrijf in handen van mensen die kunnen vertrouwen op solide kennis en ervaring. Wij zijn een toonaangevende Europese leverancier van milieutechnische en consultancyservices.

Tauw masterclasses en workshops
Om onze klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen onder andere op het gebied van bodem, veiligheid en compliance, bieden we regelmatig masterclasses en workshops aan. Dat doen we ook in samenwerking met Deltalinqs.

Door continu in gesprek te blijven met Deltalinqs, haar partners en onze klanten zorgen we ervoor dat we precies weten wat de uitdagingen zijn, waar de informatiebehoefte ligt en waar we onze klanten bij kunnen ontzorgen.

Omgevingswet en PFAS
In 2019 spelen we ook weer in op de actuele ontwikkelingen en organiseren we voor de zomer masterclasses over bijvoorbeeld de Omgevingswet en dit najaar over chemische verontreinigingen in de bodem (onder andere PFAS). Meer informatie hierover volgt.

Masterclasses/bijeenkomsten 
18-02-2021 Webinar PFAS
09-07-2020 Masterclass HSE-actualiteiten en -wetgeving - Opname webinar
20-04-2020 Webinar De Omgevingswet is in opkomst - Opname webinar
17-09-2019 PFAS in bodem
17-01-2019 Masterclass Botsen Brzo en ISO 45001
20-04-2017 Masterclass Bodem
31-05-2016 Masterclass Wabo-vergunningen
25-11-2015 Masterclass Bodem