068617_ett_tankopslag096

Wij verbinden bedrijven in de Rotterdamse haven

port-of-rotterdam-view-between-pipes-at-a-gasterminal-hr

Concurrentiekracht begint bij goede randvoorwaarden

fva150417_sjorders_matrans637_0

Samen sterk voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat

054522_containerachterdek_mn-14

Wij staan voor de belangen van haven en industrie

Onderwijs &
Arbeidsmarkt
Milieu &
Duurzaamheid
Innovatieplatforms 
Infrastructuur &
Bereikbaarheid
Ondernemersklimaat 
Veiligheid &
Security

Highlight

Coronavirus

Lees meer

Nieuws

2021-04-19

Aantoonbaar voldoen: wat gaat er veranderen?

Op 13 april jongstleden organiseerde Deltalinqs samen met buitengewoon lid Antea Group een webinar met als thema: Aantoonbaar voldoen aan vergunningvoorschriften, wat gaat er veranderen? Dat dit webinar op een grote belangstelling kon rekenen werd onderstreept door de aanwezigheid van bijna zestig deelnemers. De provincie Zuid-Holland zet samen met de DCMR Milieudienst Rijnmond in op het digitaliseren van omgevingsvergunningen, de Altijd Actuele Digitale Vergunning (AADV).

2021-04-19

Emerald Kalama Chemical viert bijzonder 60-jarig jubileum

De stoffen die Emerald Kalama Chemical in de Botlek produceert kom je overal tegen. De producten die uit de fabriek komen; benzoëzuur, benzaldehyde en benzylalcohol, zijn onder meer te vinden in shampoo, frisdranken, medicijnen en vleesproducten.

2021-04-19

Online Secretaressemeeting succesvol

Op donderdag 15 april was het Secretaressedag, traditioneel het moment voor een event voor alle secretaresses binnen ons netwerk. Ook al kon het dit jaar geen fysieke bijeenkomst zijn met een bedrijfsbezoek en netwerkmoment, het alternatief, een online meeting, was succesvol.

Meer nieuws

DeltaPORT Donatiefonds (DPD)

DPD-bijeenkomst_klein


Het DeltaPORT Donatiefonds – het 'burenfonds' voor de haven – heeft in 2019 € 275.000,– in kas. Verenigingen, stichtingen en instellingen in en om de Rotterdamse haven komen in aanmerking voor een donatie. Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en zeventig bedrijven uit de Rotterdamse haven werken samen in het fonds aan een mooie leefomgeving.