068617_ett_tankopslag096

Wij verbinden bedrijven in de Rotterdamse haven

port-of-rotterdam-view-between-pipes-at-a-gasterminal-hr

Concurrentiekracht begint bij goede randvoorwaarden

fva150417_sjorders_matrans637_0

Samen sterk voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat

054522_containerachterdek_mn-14

Wij staan voor de belangen van haven en industrie

Onderwijs &
Arbeidsmarkt
Milieu &
Duurzaamheid
Innovatieplatforms 
Infrastructuur &
Bereikbaarheid
Ondernemersklimaat 
Veiligheid &
Security

Highlight

Coronavirus

Lees meer

Nieuws

2021-07-16

Interactieve kennisoverdracht tijdens webinar ZZS in afval

Op dinsdag 13 juli organiseerde Deltalinqs samen met buitengewone leden Royal HaskoningDHV en Ploum een webinar over ZZS (Zeer Zorgwekkende Stoffen) in afval. Door veranderende wet- en regelgeving hebben steeds meer bedrijven hiermee te maken.

2021-07-01

Cybercrime wordt in een rap tempo lucratiever dan drugscriminaliteit

Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus geeft aan dat het hem menens is. Hij wil de wetgeving aanpassen, zodat overheidsinstanties zoals het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) beter informatie kunnen delen met bedrijven. Hierin speelt stichting FERM nu al een rol voor de bedrijven in het havengebied. 

2021-07-01

Handreiking ATEX opgesteld

Recent heeft de Inspectie SZW een document met Deltalinqs gedeeld over de wijze van toezicht op ATEX en het gebruik van mobiele apparatuur in ATEX-zones. Daaruit blijkt dat er nog steeds verschil van inzicht is over deze arboregelgeving, met name indien er geen geschikt explosieveilig apparaat verkrijgbaar is.

Meer nieuws

DeltaPORT Donatiefonds (DPD)

DPD-bijeenkomst_klein


Het DeltaPORT Donatiefonds – het 'burenfonds' voor de haven – heeft in 2019 € 275.000,– in kas. Verenigingen, stichtingen en instellingen in en om de Rotterdamse haven komen in aanmerking voor een donatie. Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en zeventig bedrijven uit de Rotterdamse haven werken samen in het fonds aan een mooie leefomgeving.