Slider homepage www.2

Wij verbinden bedrijven in de Rotterdamse haven

Slider homepage www.4

Concurrentiekracht begint bij goede randvoorwaarden

Slider homepage www.1

Samen sterk voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat

Slider homepage www.3

Wij staan voor de belangen van haven en industrie

Nieuws

Campagne gericht op werken in de Rotterdamse haven gestart

Maandag 28 augustus start de campagne voor het nieuwe platform werkeninderotterdamsehaven.nl. Met opvallende stickers op bussen en trams, beelden op schermen verspreid door de stad, een radiospot en een online campagne willen bedrijven uit het Rotterdamse haven- en industriegebied meer mensen enthousiasmeren voor het werken in de haven. De website komt als antwoord op de groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel bij de ruim drieduizend bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied. Vooral door de energietransitie zijn de komende jaren nog eens duizenden extra werknemers nodig.

Podcast: ‘Bijdragen aan de grote transities op een plek waar het er echt toe doet’

Hoe maken we in Nederland ruimte voor nieuwe, andere bedrijvigheid? En hoe verdelen we de lusten en lasten van die transitie? En doet de industrie wel genoeg? Daarover, en over nog veel meer dilemma’s in de energie- en grondstoffentransitie gaat Anne-Marie Spierings, Programmadirecteur Economische Transitie van het Deltalinqs Climate Program, in gesprek met Wouter Mulders en Igno Notermans van DRIFT in de podcast ‘Voer voor verandering’.

Meer nieuws

DeltaPORT Donatiefonds (DPD)

PR-bijeenkomst DPD 2023_367x276


Het DeltaPORT Donatiefonds, het 'burenfonds' van de Rotterdamse haven, heeft in 2022 ruim € 300.000,- in kas. Verenigingen, stichtingen en instellingen in en om de Rotterdamse haven komen in aanmerking voor een donatie. Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en 75 bedrijven uit de Rotterdamse haven werken samen in het fonds aan een mooie leefomgeving.