Slider homepage www.2

Wij verbinden bedrijven in de Rotterdamse haven

Slider homepage www.4

Concurrentiekracht begint bij goede randvoorwaarden

Slider homepage www.1

Samen sterk voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat

Slider homepage www.3

Wij staan voor de belangen van haven en industrie

Onderwijs &
Arbeidsmarkt
Milieu &
Duurzaamheid
Innovatieplatforms 
Infrastructuur &
Bereikbaarheid
Ondernemersklimaat 
Veiligheid &
Security

OMSLAG_DJI_0194

Impact conflict Rusland-Oekraïne op Rotterdamse haven

Lees verder

Nieuws

Deltalinqs Jaardiner: Rotterdams leiderschap is nodig, we moeten NU versnellen!

Die oproep deed voorzitter Victor van der Chijs aan de aanwezigen van het 21e Deltalinqs Jaardiner op maandag 16 mei 2022 in de RDM Onderzeebootloods. “Er is leiderschap van alle betrokkenen nodig; van bedrijven, de havenbeheerder en zeker ook de overheid. En we hebben haast, moeten meters maken, want er is veel werk aan de winkel. Als we nu geen tempo maken, halen we de klimaatdoelen niet,” stelde Victor in zijn jaarrede. “Maar het gaat lukken, daar ben ik van overtuigd. Rotterdam heeft een echte can do-mentaliteit en we kennen onze rol en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als het ergens kan, dan is het hier."

Deltalinqs CEO-overleg over sociale transitie en het belang van human capital

Eindelijk kon het weer live doorgaan, het 8e Deltalinqs CEO-overleg op 20 april. Het was wederom een zeer geslaagd overleg, dat met dank aan Pieter van Oord heeft plaatsgevonden in het kantoor van Van Oord aan de Nieuwe Maas. De zeer actuele onderwerpen, sociale transitie en het belang van human capital, stonden dit keer centraal. Zowel de sprekers als de deelnemers hebben hun persoonlijke kennis en ervaringen op deze onderwerpen in alle openheid en vertrouwen gedeeld.

Meer nieuws

DeltaPORT Donatiefonds (DPD)

DPD-bijeenkomst 2020_klein


Het DeltaPORT Donatiefonds, het 'burenfonds' van de Rotterdamse haven, heeft in 2021 € 325.000,– in kas. Verenigingen, stichtingen en instellingen in en om de Rotterdamse haven komen in aanmerking voor een donatie. Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en 75 bedrijven uit de Rotterdamse haven werken samen in het fonds aan een mooie leefomgeving.