Buitengewone leden

Ploum, Rotterdam Law Firm

Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om ondernemingen en ondernemers te adviseren. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met een Rotterdamse aanpak: no-nonsense en gericht op praktische oplossingen. Geen boekenwijsheid maar advies waar u iets mee kan.

Bij Ploum ervaren klanten de kwaliteit en aandacht van een groot kantoor gecombineerd met de aantrekkelijke tarieven van een regionaal kantoor.

Het Rotterdamse haven- en industriecomplex vormt een belangrijke kern van onze praktijk waarbij wij zowel de ‘ondernemer op de hoek’ als multinationals bijstaan. Ons transport & logistiek team is één van de meest actieve teams van het kantoor met expertises op onder meer het gebied van douanezaken, milieu-en vergunningen (BRZO), arbeidsrecht, strafrecht, bank- en effectenrecht, privacy, huurrecht en fusies & overnames. Wij zijn actief betrokken bij Deltalinqs en alle andere relevante sectororganisaties en blijven zo op de hoogte van de ontwikkelingen in uw sector.

Bij Ploum geloven wij dat verstand van zaken meer is dan juridische kennis.

Nieuwsbericht Corona
15-05-2020 Ploum aan het woord

Masterclasses/bijeenkomsten
07-06-2022 Online Masterclass ATEX, de juridische invalshoek
13-07-2021 Webinar ZZS in Afval ism RHDHV - Opname webinar
11-03-2021 Webinar Risico’s en uitdagingen voor de logistiek in een verander(en)d douanespeelveld
16-01-2020 Masterclass Onderhoudsrisico's & juridische consequenties
14-11-2019 Masterclass Mensensmokkel en inklimmers
23-08-2018 Masterclass Actualiteiten wetgeving Health, Safety & Environment
24-11-2016 Masterclass Privacy/Big Data