Buitengewone leden

AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs

Dagelijks houden de advocaten, notarissen en belastingadviseurs van AKD zich bezig met onderwerpen die voor de Rotterdamse haven en industrie van groot belang zijn. Of het nu gaat om vergunningverlening en handhaving, juridische aspecten van duurzaamheidsprojecten of contacteren en procederen over alle vormen van transport, internationale handel en energie: bij AKD bent u aan het juiste adres. De vakgroepen Overheid en Onderneming en Transport & Energy zijn op deze terreinen toonaangevend.

De specialisten van AKD zijn actief in vrijwel alle rechtsgebieden: Bestuursrecht & Omgevingsrecht, Transport & Energy, Agrofood & Health, Arbeid & Pensioenen, Banking & Finance, Belastingen, Bouw & Vastgoed, Commercial Contracting, Compliance, Integriteit & Toezicht, Corporate/M&A, Corporate Structuring, Europees Recht Aanbesteding & Mededinging, Gebiedsontwikkeling & Onteigening, Geschillenbeslechting, Herstructurering & Insolventie, Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy, Notariaat, Ondernemingsstrafrecht & Interne Onderzoeken, Overheidsaansprakelijkheid, Private Equity, Registratie van merken en modellen en Zorg.

AKD is met 450 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en staf de juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. AKD combineert expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en de business van haar cliënten, nationaal en internationaal, verspreid over de vestigingen Rotterdam, Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven en Luxemburg. Onze professionals zijn gewend om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Met elkaar en met u te sparren over de best mogelijke oplossing. Met kantoren in Nederland, België en Luxemburg bent u verzekerd van geïntegreerde, internationale juridische dienstverlening. Onafhankelijk en rechtdoorzee. Buiten de Benelux werken we intensief samen met vooraanstaande partnerkantoren. Zo helpen we onze cliënten wereldwijd met zakendoen en zaken winnen.

Masterclasses/bijeenkomsten in het verleden
04-06-2019 Zomerlezing Energietransitie in de praktijk
19-04-2018 Masterclass Huur of erfpacht
27-03-2018 Deltalinqs CEO-overleg: dilemma's voor commissarissen
12-12-2017 Fit for Work
13-10-2015 Masterclass SOLAS
10-07-2014 Masterclass Off spec bunkerolie