Buitengewone leden

SluisWest Advocaten

Met een focus op het bestuursrecht en omgevingsrecht leveren wij juridisch maatwerk, op hoogwaardige en tegelijkertijd praktische en persoonlijke wijze. Ruim twee decennia aan ervaring. Strategisch adviseren en procederen. Voor overheden en ondernemers. Sterk op de inhoud, persoonlijk en betrokken.

SluisWest Advocaten behandelt allerlei zaken voor bedrijven waarbij de overheid in beeld komt, bijvoorbeeld als vergunningverlener, handhaver, opsteller van bestemmingsplannen of subsidiegever. Ook geven we vanuit onze expertise een richtinggevend advies bij de aan- en verkoop van bedrijven en bedrijfsonderdelen.

Expertise
In onze praktijk zijn we ook veelvuldig actief voor ondernemingen in het Rotterdamse havengebied. Bijvoorbeeld bij verschillende opslagterminals en logistieke bedrijven. Daardoor weten we goed wat er speelt en kennen we de vraagstukken die specifiek in dit gebied een rol spelen. Daarbij kun je ook denken aan de aankomende Omgevingswet, die flinke gevolgen zal hebben voor bedrijven in de regio.

De advocaten en juridisch medewerkers van SluisWest Advocaten zijn goed op de hoogte van bestuurs- en het omgevingsrecht en daarmee kunnen partijen in de haven hun voordeel doen, vinden de oprichters van SluisWest Advocaten: "We werken landelijk, maar voelen ons echt wel een Rotterdams kantoor."

Nieuwsbericht
06-06-2023 Even voorstellen: nieuw lid SluisWest Advocaten

Masterclasses/Bijeenkomsten
19-06-2024 Workshop Wet open overheid