Coronavirus-slider-4

Coronavirus

Coronarichtlijnen Deltalinqs blijven gehandhaafd

De Corona-aanpak gaat door: als je klachten hebt, blijf je thuis en laat je je testen, je zorgt voor een goede hygiëne en je houd 1,5 meter afstand van anderen. Om het aantal contactmomenten beheersbaar te houden, werken de Deltalinqs-medewerkers in ieder geval tot 1 november 2020 zoveel mogelijk vanuit huis.

Voor Deltalinqs blijft gelden, de continuïteit van onze dienstverlening blijft onverminderd doorgaan, al is het in aangepaste vorm.

Wat betekent dit concreet?
  • Fysieke afspraken bij ons op kantoor vinden tot 1 november 2020 beperkt, onder de geldende richtlijnen van het Kabinet, plaats. In het geval wij op kantoor zijn, doen wij dit gecontroleerd en nemen wij de noodzakelijke maatregelen in acht, zowel voor onszelf als voor onze bezoekers.
  • Alle grotere fysieke vergaderingen, bijeenkomsten, et cetera zijn tot 1 november 2020 omgezet naar vergaderen op afstand (via MS Teams).
  • In de afgelopen maanden zijn we binnen Leren & Inspireren overgeschakeld van de fysieke bijeenkomsten, zoals de masterclasses, naar de online webinars. In samenwerking met de buitengewone leden hebben we nu ruim tien webinars voor 500 deelnemers georganiseerd. Door de zeer positieve reacties over met name de effectiviteit van het online deelnemen (drempelverlagend, tijdbesparend en het achteraf nog beschikbaar blijven van de opnamen via ons YouTube-kanaal), houden we het aanbod op deze wijze in stand. Momenteel zijn we bezig met de planning in het najaar. Wanneer u suggesties heeft voor onderwerpen, dan ontvangen we deze graag via pronk@deltalinqs.nl.
  • De medewerkers zijn via de mobiele telefoons en/of per e-mail bereikbaar. Voor de contactgegevens zie: https://www.deltalinqs.nl/medewerkers.
  • De interne doorkiesnummers staan doorgeschakeld naar de mobiele telefoons of vallen terug op een ingesproken bandje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Indien er relevante wijzigingen optreden dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

De focus ligt op gezond blijven en alles zoveel mogelijk te laten doordraaien.

Nieuwsbrieven

Nieuws

2021-01-05

Nieuw lid Yara Vlaardingen stelt zich voor

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag stellen wij een nieuw lid aan u voor, producent van meststoffen Yara Vlaardingen, die per 1 januari lid wordt van Deltalinqs. Aan het woord is plantmanager Hendrik de Wit.

2020-12-15

Nieuw lid Jan Snel BV stelt zich voor

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag stellen wij een nieuw lid aan u voor, modulair bouwbedrijf Jan Snel BV, dat per 1 januari lid wordt van Deltalinqs. Aan het woord is huisvestingsadviseur Aad Verwater.

2020-11-24

Behoren tot de ‘vitale sector’ vervult DB Cargo met trots

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Nanouke van ’t Riet, algemeen directeur bij goederenvervoerder DB Cargo.

2020-10-29

DUCOR slaagde erin snel te schakelen bij uitbraak Corona

In de maandelijkse Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Ann Geens, plant manager bij chemiebedrijf DUCOR.

2020-10-21

Opening private COVID-19 teststraat locatie Theemsweg, Botlek Rotterdam

Bij diverse ondernemingen in Nederland, zeker waar sprake is van het onderdeel zijn van de vitale processen voor de economie, bestaat een behoefte om sneller COVID-19 testen te laten uitvoeren dan de reguliere GGD-testen (versneld testen).

2020-09-30

Gate Terminal: negen jaar operationeel én ongevalsvrij

In de maandelijkse Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Wim Groenendijk, managing director bij Gate Terminal en voorzitter van het DeltaPORT Donatiefonds.

2020-08-27

Chemiebedrijf Wilmar kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Voorheen brachten wij u via de Nieuwsbrief Corona op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Nu in de maandelijkse Mailinqs, bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag het woord aan Job Dekker, plant manager bij Wilmar Oleochemicals.

2020-08-18

Coronarichtlijnen Deltalinqs blijven gehandhaafd

De Corona-aanpak gaat door: als je klachten hebt, blijf je thuis en laat je je testen, je zorgt voor een goede hygiëne en je houd 1,5 meter afstand van anderen. Om het aantal contactmomenten beheersbaar te houden, werken de Deltalinqs-medewerkers in ieder geval tot 1 november 2020 zoveel mogelijk vanuit huis.

2020-08-10

Corona biedt ook kansen voor de haven

In de afgelopen twee maanden is door Erasmus UPT in opdracht van SmartPort en in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, Hutchisonports ECT Rotterdam en Vopak, een quickscan uitgevoerd naar de impact op lange termijn van de Coronacrisis op de haven.

2020-07-30

Buitengewoon lid Adriaanse van der Weel aan het woord

Adriaanse van der Weel is met circa 25 advocaten en drie vestigingen in Rotterdam, Middelburg en Terneuzen een toonaangevend advocatenkantoor. Ons kantoor bestaat inmiddels ruim 115 jaar. En dat is niet zomaar. Wij hechten aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten gecombineerd met optimale juridische dienstverlening.

2020-07-30

Tronox Botlek bestaat 60 jaar

Voorheen brachten wij u via de Nieuwsbrief Corona op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Nu in de maandelijkse Mailinqs, bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Cobus van Zyl, site director bij Tronox Botlek.

2020-07-29

Reisadvies provincie Antwerpen aangepast

Gisteren, 28 juli 2020, heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor de provincie Antwerpen aangepast van geel naar oranje: alleen essentiële reizen. De (lokale) autoriteiten vragen via koepels en brancheverenigingen om deze informatie breed te delen.

Meer nieuws

Ledencirculaires

Meer ledencirculaires