Buitengewone leden

NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, wij adviseren onze cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York.

NautaDutilh staat midden in de economie. We zijn van oudsher actief in verschillende sectoren, zodat we weten wat er speelt in de wereld van onze cliënten. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving maar ook ten aanzien van trends en ontwikkelingen. Binnen onze multidisciplinaire sectorteams wordt kennis gebundeld en bedenken we oplossingen voor nieuwe vraagstukken.

Sectorkennis
Zo werkt ons sectorteam Transport & Logistiek voornamelijk vanuit het kantoor van NautaDutilh in Rotterdam. De haven is letterlijk onze achtertuin. Wij spreken de taal, maken deel uit van relevante netwerken en kennen de lokale overheden. In combinatie met onze grondige vakkennis zijn wij hierdoor van grote toegevoegde waarde voor rederijen, luchtvaart- en spoorwegmaatschappijen en transport-, container- en opslagbedrijven

Actualiteiten
Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en delen onze kennis daarover. In het kader van het Coronavirus hebben we op onze website een COVID-19 pagina opgenomen. Deze pagina adresseert juridische vragen en issues die voor u kunnen opkomen in het verband met de uitbraak van het Coronavirus. De situatie verandert met de dag. Wij updaten deze pagina dan ook op doorlopende basis.

Nieuwsbericht Corona
29-04-2020 NautaDutilh aan het woord

Masterclasses/bijeenkomsten
28-01-2021 Webinar Vraagstukken grondgebruik mainport Rotterdam - Opname webinar
19-11-2019 Q&A ontbijt Milieu & Duurzaamheid; bijdrage PAS/PFAS
06-03-2018 Masterclass Mededingingsrecht in de Rotterdamse haven
20-12-2016 Masterclass Aansprakelijkheid voor management en onderneming
03-11-2015 Masterclass Aansprakelijkheid van bestuur en onderneming voor veiligheids- en milieu-incidenten
29-10-2014 Masterclass Aansprakelijkheid