Buitengewone leden

NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor dat zich richt op Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Dit doen we vanuit vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, en kantoren in Londen en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs behoren we tot de grotere kantoren in de Benelux.

Kennis van zaken 
Wij hebben grondige kennis van sectoren zoals Transport & Logistiek, Vastgoed & Infrastructuur, Chemie en Energie. Datzelfde geldt voor de complexe uitdagingen van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. De energietransitie, instrumenten van de omgevingswet, de stikstofaanpak, de waterkwaliteit, vitale havens: onze sectorteams weten wat er speelt. We begrijpen wat de trends en ontwikkelingen zoals waterstoftechnologie voor uw onderneming betekenen en volgen de ontwikkelingen in wet- en regelgeving op de voet.

Pragmatische partner
Met onze multidisciplinaire benadering en sectorkennis zorgen we voor doordachte adviezen en praktische oplossingen. Werkbare scenario’s en strategieën die onze cliënten vooruithelpen. We spreken uw taal, maken deel uit van relevante netwerken en zijn gewend om kennis te delen. Samen met ondernemingen en overheden zoeken we altijd naar wegen om effectief met nieuwe vraagstukken om te gaan, en innovatieve en duurzame projecten te bevorderen. Hierdoor kunnen we van grote toegevoegde waarde zijn voor logistieke, industriële, haven- en energiebedrijven.

Juridische en proceservaring
Naast een bewezen staat van dienst (die teruggaat tot 1724), sterk strategisch inzicht, en gedegen juridische en proceservaring hebben we de vaardigheden om een deal ook te realiseren. Onze cliënten staan centraal in alles wat we doen, en voelen dit. Mede hierdoor voeren ons team en onze individuele advocaten al jaren de belangrijke internationale ranglijsten zoals Chambers en Legal 500 aan.

Nieuwsbericht 
29-04-2020 NautaDutilh aan het woord

Masterclasses/bijeenkomsten
15-04-2024 Webinar Legal issues in de port of Rotterdam - Opname webinar
14-11-2023 Webinar Kaderrichtlijn Water - Opname webinar
28-01-2021 Webinar Vraagstukken grondgebruik mainport Rotterdam - Opname webinar
19-11-2019 Q&A ontbijt Milieu & Duurzaamheid; bijdrage PAS/PFAS
06-03-2018 Masterclass Mededingingsrecht in de Rotterdamse haven
20-12-2016 Masterclass Aansprakelijkheid voor management en onderneming
03-11-2015 Masterclass Aansprakelijkheid van bestuur en onderneming voor veiligheids- en milieu-incidenten
29-10-2014 Masterclass Aansprakelijkheid