Buitengewone leden

Adriaanse van der Weel advocaten

Adriaanse van der Weel advocaten is met zo'n 25 advocaten en drie vestigingen - waaronder één in Rotterdam - een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Wij zijn niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: wij bestaan inmiddels 115 jaar!

Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij juridische diensten op hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met onze brede vakkennis en ervaring én door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij u op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Wij kunnen u in juridische procedures bijstaan en bieden u tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat.

Wat Adriaanse van der Weel advocaten onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij onze aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. Onze advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

Wij hechten bovendien aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten. Daarom heeft u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor. Hij of zij zet alle nodige expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.  

Wij zijn een multiservicekantoor. Onder onze klanten bevinden zich onder meer (middel)grote ondernemingen, (semi)overheden en parculieren. Onze specialiteit ligt op het terrein van haven- en chemiegebonden bedrijven.

Nieuwsbericht Corona
30-07-2020 Adriaanse van der Weel aan het woord

Masterclass/bijeenkomst:
12-12-2022 Webinar 'De Wet Bibob bij havenbedrijven: integriteit in het geding?' - Opname webinar  
15-10-2020 Webinar Omgevingswet - Opname webinar