Buitengewoon lid Adriaanse van der Weel aan het woord

Buitengewoon lid Adriaanse van der Weel aan het woord

Adriaanse van der Weel is met circa 25 advocaten en drie vestigingen in Rotterdam, Middelburg en Terneuzen een toonaangevend advocatenkantoor. Ons kantoor bestaat inmiddels ruim 115 jaar. En dat is niet zomaar. Wij hechten aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten gecombineerd met optimale juridische dienstverlening.

Advocaten en rechtsgebieden
Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Wij bedienen ondernemers (variërend van MKB tot de grotere BRZO-bedrijven), (semi-)overheden maar ook verzekeraars en zorg- en onderwijsinstellingen. Met onze mankracht, brede vakkennis, ervaring en door ons continu te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij klanten bedienen op een groot aantal rechtsgebieden. Te denken valt aan contracten en geschillen die daar mogelijk uit voortvloeien, geschillen met overheden (onder andere vergunningverlening, handhaving bij (BRZO-)bedrijven) en procedures op het gebied van het economisch strafrecht. Ook bieden wij bijstand bij onaangekondigde inspecties en invallen van diverse autoriteiten. Ook over de grenzen weten klanten ons te vinden. Wij zijn in dit verband lid van Iusful, een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren uit zeventien landen in de EU. Dankzij dit uitgebreide netwerk is Adriaanse van der Weel in staat u tot ver buiten de grenzen te helpen. Onze advocaten begeleiden, adviseren en procederen indien het niet anders kan.

Rotterdam
Onze Rotterdamse vestiging is gevestigd in het WTC-gebouw midden in het centrum van Rotterdam. Vanuit het hart van Rotterdam oefenen onze advocaten met veel passie en gedrevenheid hun vak uit. Ondernemingen in en om de haven van Rotterdam hebben de speciale aandacht van onze advocaten vanwege de van oudsher sterke binding met deze mainportbedrijven. Dat is ook een van de redenen dat wij nu buitengewoon lid van Deltalinqs zijn geworden. Wij geloven in de kracht van samen sterk. U moet uw werk kunnen blijven doen en wij helpen u daarbij door alle hobbels te tackelen.

Corona
Adriaanse van der Weel Advocaten volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de juridische impact hiervan op ‘zaken doen’ uiteraard op de voet. In dit verband is een Coronahelpdesk opgericht waar ondernemers vrijblijvend terechtkunnen met allerhande vragen waar zij tegenaanlopen. Vragen variëren van de (on)mogelijkheid tot het opzeggen van een commercieel contract tot arbeidsrechtelijke kwesties. Onze contactpersonen voor Coronagerelateerde vragen treft u aan via deze link.

Masterclass/webinar
Op 15 oktober 2020 tussen 16:00 - 17:30 uur zullen advocaten van Adriaanse van der Weel een presentatie over handhaving onder de Omgevingswet verzorgen. Meer informatie hierover volgt.