Aangescherpte Coronamaatregelen: continuïteit dienstverlening blijft onverminderd doorgaan

Aangescherpte Coronamaatregelen: continuïteit dienstverlening blijft onverminderd doorgaan

Het kabinet heeft afgelopen maandag nieuwe en behoorlijk verstrekkende Coronamaatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Deze aanscherping is noodzakelijk om de verdere verspreiding van het virus terug te dringen. Zie ook de brief van burgemeester Aboutaleb 'Thuiswerken blijft de norm'. 

De landelijke maatregelen zijn dinsdag 29 september ingegaan en zijn in ieder geval voor de komende drie weken van kracht. Eén van de maatregelen is het zeer dringende verzoek om thuis te werken; zeker wanneer dit goed mogelijk is.

Voor Deltalinqs blijft gelden, de continuïteit van onze dienstverlening blijft onverminderd doorgaan, al is het in aangepaste vorm.

Wat betekent dit concreet?

  • Het Deltalinqs-kantoor is gesloten. Afspraken bij ons op kantoor vinden in ieder geval tot en met 1 november aanstaande niet plaats, ook daarna volgen wij de richtlijnen van het kabinet. In het geval de maatregelen versoepelen en wij weer gecontroleerd naar kantoor kunnen, dan nemen wij zowel voor onszelf als voor onze bezoekers sowieso de noodzakelijke maatregelen in acht.
  • Alle fysieke vergaderingen, bijeenkomsten, et cetera tot 1 november zijn omgezet naar vergaderen op afstand (via MS Teams). Graag wijzen wij u op de Inspiratiesessie 2050 TALKS.
  • Relevant nieuws over Corona blijven wij posten op onze pagina ‘Coronavirus’. Deze berichten worden vervolgens – samen met de reguliere berichten en de bijeenkomsten op de pagina’s Nieuws en ‘Agenda’ - maandelijks gebundeld in onze reguliere Mailinqs. Indien relevant, gaan we weer starten met het uitbrengen van een aparte Nieuwsbrief Corona.
  • De medewerkers zijn via de mobiele telefoons en/of per e-mail bereikbaar. Voor de contactgegevens zie: https://www.deltalinqs.nl/medewerkers.
  • De interne doorkiesnummers staan doorgeschakeld naar de mobiele telefoons of vallen terug op een ingesproken bandje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Indien er relevante wijzigingen optreden dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

De focus ligt op gezond blijven en alles zoveel mogelijk te laten doordraaien.