Agenda

Inspiratiesessie 2050 TALKS

De wereld verandert sneller dan ooit. Normaal gesproken hebben wij in deze periode verschillende netwerk evenementen op de agenda staan, waar wij elkaar formeel en informeel bijpraten over de actualiteit. Helaas kunnen deze events niet doorgaan. Toch willen wij u graag blijven inspireren en ontmoeten en nodigen wij u daarom uit voor een bijzondere online bijeenkomst. Een soort miniseminar waar u in 75 minuten, drie verschillende presentaties krijgt aangeboden die u aan het denken zetten. 

Gedurende het jaar gebruiken wij ons eigen netwerk, onze eigen bekende verhalen voor dit soort presentaties. Toch is het ook leuk en belangrijk om open te staan voor nieuwe perspectieven. Wij denken dat nieuwe generaties die nieuwe perspectieven kunnen bieden en ons daarmee kunnen inspireren. 

Wij bieden u daarom deze online inspiratiesessie aan, een bijeenkomst die anders is dan anders. Drie verrassende 2050 TALKS met impact én een hoog energieniveau. Steeds één onderwerp in 15 minuten, door een jonge denker uit generatie Z. Toekomstgericht en met een optimistische tone-of-voice. 

Laat je verrassen op maandag 5 oktober 2020, 15.00-16.30 uur

Omdat het EK niet doorging hebben we gekozen voor Bram van de Wiel, hij is voetballer en presenteert zijn kijk op leiderschap en mindset in sport, we hebben het songfestival moeten missen en daarom vertelt Zoë Lodewijks wat wij kunnen leren van talentontwikkeling in de muziekindustrie en tot slot presenteren Mathew Welson en Edu van Seumeren hun bedrijf Peukenzee en vertellen zij ons alles over ‘ondernemen met een missie’. Allemaal ambitieuze jonge mensen die ons inspiratie en nieuwe inzichten kunnen bieden. Omdat we in deze tijd meer dan ooit behoefte hebben aan mooie verhalen en verbinding. Zij zijn de klant en de medewerker van de toekomst. Na afloop van de presentaties is er vanzelfsprekend alle mogelijkheid om vragen te stellen en de dialoog aan te gaan. Wijze lessen door de nieuwe generatie, waar je gegarandeerd over blijft nadenken in de dagen daarna. 

Twenty-fifty
Twenty-fifty is een nieuw initiatief van Manuela van de Wiel en Simone van der Graaf, gestart in 2020. Why? Omdat we een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en omdat we ervan overtuigd zijn dat nieuw leiderschap nodig is. Leiders van de toekomst mogen meer nieuwsgierig zijn en zich laten inspireren op een vernieuwende manier. Wij zijn ervan overtuigd dat onze jonge denkers dat kunnen. Zij denken anders en ze hebben vaak ideeën waar je zelf niet op komt.

Datum en tijdstip:
2020-10-05T15:00:00 2020-10-05T16:30:00
Locatie:
MS Teams
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-09-11T08:30:00 2020-10-02T17:00:00