Buitengewoon lid KPMG aan het woord

Buitengewoon lid KPMG aan het woord

Ook onze buitengewone leden zijn hard aan de slag met de uitdagingen rond het coronavirus. KPMG biedt speciale dienstverlening, waar de leden van Deltalinqs gebruik van kunnen maken.

KPMG aan het woord
De snelle uitbraak van het Coronavirus zorgt voor een alarmerende gezondheidscrisis waar de hele wereld mee worstelt. Naast de menselijke impact, worden wereldwijd organisaties ook economisch zwaar geraakt. Aangezien virussen geen grenzen kennen, zullen de effecten zich blijven verspreiden. Organisaties dienen dan ook onmiddellijk actie te ondernemen om medewerkers, klanten en andere belanghebbenden zo goed mogelijk te ondersteunen.

Op onze websitepagina Impact COVID-19 crisis op organisaties staat informatie om u te helpen de blootstelling van uw organisatie aan de COVID-19 crisis te begrijpen, en nog belangrijker, om uw organisatie veerkrachtig te maken in het licht van deze wereldwijde bedreiging. Hier staan ook links naar reeds gehouden en komende KPMG-webcasts die wij tweewekelijks organiseren. In deze webcasts geven KPMG-specialisten hun visie op de impact van het Coronavirus op organisaties en bieden wij concrete tips om uw organisatie veerkrachtig te houden.

6 april vond de webcast plaats over ‘Weerbaarheid in tijden van crisis; risico op fraude en cyberaanvallen verkleinen’. Leiderschap is daarbij essentieel en militair crisismanagement kan ons waardevolle lessen leren. Het maakt daarbij niet uit of je een kleine onderneming runt of CEO bent van een multinational. Welke stappen kunnen we daarnaast zetten om ons te wapenen tegen cyberaanvallen en frauderisico’s? In de webcast gaven we praktische tips om de weerbaarheid op een aantal cruciale vlakken te verhogen en zo goed mogelijk door deze onzekere periode heen te navigeren. Klik hier om de webcast te beluisteren, download de Checklist Weerbaarheid in tijden van crisis en lees het artikel Compassievol leiderschap in tijden van crisis.

Voor meer informatie en/of vragen: Wesley van der Munnik en Priscilla van Vliet.