Inspiratie met buitengewone leden en contractorleden

Inspiratie met buitengewone leden en contractorleden

Halfjaarlijks informeert Deltalinqs haar buitengewone leden en contractorleden over de actualiteiten. De buitengewone leden kwamen bijeen bij Broekman Logistics en werden door ceo Raymond Riemen geïnformeerd over het full service logistieke bedrijf, gespecialiseerd in vervoer over zee, weg, spoor, door de lucht en multimodaal vervoer.

Na een overzicht van de actualiteiten door Deltalinqs-directeur Bas Janssen, gingen de buitengewone leden aan de slag met de planning voor leren & inspireren in 2019. Uiteraard kwamen onderwerpen als ‘omgevingswet’ en ‘circulaire economie’ naar voren, maar bijvoorbeeld ook ‘awareness op de werkvloer’ en ‘aanpak vergunningsaanvraag’. Natuurlijk speelt Deltalinqs ook graag in op actuele vraagstukken. Issues kunnen direct worden aangeleverd bij Jacqueline Pronk.

De contractorleden waren dit keer te gast bij bestuurslid Ruud Schenk van ENGIE Services. Na een overzicht van de actualiteiten gaf Frank Kasel, beleidsadviseur veiligheid & security, een toelichting op het onderzoek Risico-Regelreflex. Meer bijeenkomsten waar Deltalinqs-leden geïnformeerd worden over actuele zaken: 30 oktober Herfstlezing Brexit, 8 november Masterclass EnergieTransitie: kansen voor uw bedrijfsvoering (DNV) en de ledenvergadering op 20 november, waar havenwethouder Adriaan Visser de leden informeert over de uitvoering van coalitieakkoord ‘Nieuwe energie voor Rotterdam’.