Webinar Science-Based Targets

Webinar Science-Based Targets

Op 17 september heeft Antea Group, als buitengewoon lid van Deltalinqs, een interactieve webinar verzorgd omtrent Science-Based Targets (SBT’s). Tijdens het webinar behandelde Antea Group, op basis van haar internationale ervaring, de huidige trends, achtergronden en het implementeren van SBT’s in de bedrijfsrealiteit.

Bedrijven hebben, gezien het grote bereik middels hun supply chain, een sleutelrol bij het stimuleren van klimaatmitigatie en verduurzaming. Hierdoor wordt van bedrijven niet alleen steeds meer gevraagd; steeds meer bedrijven willen zelf hun klimaatactie versnellen en een maatschappelijke bijdrage leveren.

Tijdens het webinar bleek dat SBT’s hiervoor uitermate geschikt zijn, omdat zij een rol kunnen spelen bij het samenbrengen van verschillende duurzaamheidsinitiatieven binnen het bedrijf of het netwerk waarin het bedrijf zich bevindt. 

Mocht u het webinar gemist hebben, maar toch nieuwsgierig zijn naar de potentie van SBT’s voor uw organisatie, goed nieuws: het webinar is opgenomen. Neem contact op met Jacqueline Pronk en de opname wordt uw kant op gestuurd.