Buitengewone leden

Vicoma Consultancy & Engineering

Een pragmatisch, flexibel en onafhankelijk ingenieursbureau
Ons ingenieursbureau werkt voor veel verschillende klanten aan single- en multidisciplinaire projecten. Wat je van ons kunt verwachten? Een pragmatische en flexibele aanpak. Onze engineers zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten van begin tot eind te begeleiden en de engineering uit te voeren. We schakelen snel, met flexibele teams en korte lijnen in de communicatie. Als onafhankelijk bedrijf vinden we het vanzelfsprekend om alleen jouw belang te behartigen; we zijn niet beursgenoteerd of gebonden aan vaste aannemers.

Onze markten
Met veel eigen mensen en kennis in huis is Vicoma je betrouwbare partner voor elk technisch vraagstuk. Primair zijn we actief in de markten energie, food & pharma, (bio)raffinaderijen en chemie. Daarnaast werken we voor klanten in de offshore en zware industrie. Dat laatste doen we voor een grote klant in de staalindustrie onder andere in samenwerking met onze partners onder de naam ProTaTec.

Disciplines en diensten
Onze engineers zijn gespecialiseerd in vele disciplines als process, piping, productielijnen en machines, elektro en instrumentatie, civiele techniek, verwerken van (chemische) stoffen, kraanbouw én architectuur en bouwkunde. Daarnaast bieden we specifieke diensten aan als haalbaarheidsstudies, basic engineering, detail engineering, constructiemanagement, projectmanagement, procurement en 3D-scanning.

Bijeenkomsten/masterclasses
19-03-2020 Event Vicoma 'Vattenfall Solar Team & Ioniqa' vervallen vanwege coronauitbraak