Twee collega’s nemen afscheid van Deltalinqs

Twee collega’s nemen afscheid van Deltalinqs

Op maandag 25 juli hebben wij tijdens een informele borrel in Hotel New York afscheid genomen van Cindy Post en Richard Visser, die beiden een mooie volgende stap gaan zetten buiten onze organisatie.

Cindy maakt, na ruim vijf jaar als secretaresse bij Deltalinqs te hebben gewerkt, per 1 september de overstap naar het Havenbedrijf Rotterdam. Daar gaat zij als personal assistant voor het hoofd legal - Margreet Poot - aan de slag.

Richard gaat, na tweeënhalf jaar als beleidsadviseur bij Deltalinqs aan de slag te zijn geweest, half augustus starten als politiek assistent van de Rotterdamse wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg, Maarten Struijvenberg. Daarmee gaat Richard terug naar het stadhuis, waar hij al eerder werkzaam was als politiek assistent, voordat hij bij Deltalinqs aan de slag ging.

Een mooie stap voor beiden en vanzelfsprekend een verlies voor Deltalinqs. Maar desondanks fijn dat beiden hiermee een mooi vervolg aan hun carrière gaan geven en (deels) actief blijven in ons netwerk. Wij wensen Cindy en Richard veel succes.

De sollicitatieprocedure voor de functie van Cindy is in volle gang. Hiervoor is een vacature geplaatst op onze website.

De werkzaamheden van Richard worden tijdelijk door de collega’s opgevangen en er wordt snel besloten hoe deze taken definitief worden ingevuld. Vooralsnog is Linsey Brouwer het eerste aanspreekpunt.