Vacatures

 • Personal Assistant

  Logo Deltalinqs_RGB.jpg


  Ben jij een betrouwbare en zelfstandige personal assistant met interesse in (en het liefst kennis van) de haven en industrie in Rotterdam? Wil jij in een enthousiast team meewerken aan de grote transities waar de haven en industrie in Rotterdam voor staat? En ben jij een ondersteuner die graag in een dynamische, bestuurlijke omgeving werkt? Waar een beroep op je creativiteit en flexibiliteit wordt gedaan? Sta je stevig in je schoenen? Dan zien wij jou graag in ons team!

  Als personal assistant van de voorzitter van Deltalinqs en de programmadirecteur Deltalinqs Climate Program (DCP) heb je plezier in het organiseren van zeer drukke agenda’s. Je stort je graag in complexe materie en komt het beste tot je recht in een veelzijdige werkomgeving, waar het werktempo hoog is. Je bent zeer betrokken, praktisch en planmatig ingesteld. Logistiek weet je de juiste planningen te maken of snel aan te passen indien nodig. Je kunt goed verbanden leggen, omdat je inhoudelijk weet wat er speelt en bent in staat om je dingen snel eigen te maken.

  Je werkt nauw samen met de andere medewerkers binnen Deltalinqs. Je vervult daarbij ook algemene werkzaamheden en vervangt collega’s bij hun afwezigheid.

  Waar ga je werken?
  Deltalinqs is de slagvaardige en toonaangevende vereniging die de gezamenlijke belangen behartigt van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Bij onze ondernemersvereniging zijn ruim 700 bedrijven aangesloten uit alle sectoren die in de mainport actief zijn. Direct en indirect dragen deze bedrijven ruim 8% bij aan het Bruto Nationaal Product van Nederland en bieden zij direct en indirect werk aan vele honderdduizenden mensen. Zie ook: www.deltalinqs.nl.

  Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige sleutelpositie binnen een inspirerende, slagvaardige organisatie met impact op een (inter)nationaal speelveld.
  • Werken in een hecht team, dat graag samen de schouders eronder zet en elkaar helpt waar nodig.
  • Een fulltime arbeidscontract met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.


  Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen van de voorzitter van Deltalinqs, de programmadirecteur en teamleden van het DCP.
  • Mede organiseren van bijeenkomsten, zoals webinars en ronde tafelbijeenkomsten.
  • Voorbereiden en waar noodzakelijk notuleren van diverse vergaderingen.
  • Zorgdragen voor het archief van het DCP.
  • Voorbereiding van de DCP-financiën en contracten (zoals opdrachtbrieven opstellen en facturen ter beoordeling klaarmaken).


  Wat breng jij mee?

  • Meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Opleiding directiesecretaresse mbo+/Schoevers.
  • Goed kunnen plannen, prioriteren en organiseren.
  • Resultaatgerichtheid, samenwerkingsgerichtheid, vakkundigheid, accuratesse, klant- en servicegerichtheid.
  • Initiatieven nemen en in oplossingen denken.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het op praktisch niveau kunnen communiceren in de Engelse taal.
  • Brede inzetbaarheid (zoals complex agendabeheer, notuleren, administratie, opstellen brieven, organiseren bijeenkomsten).
  • Integer kunnen omgaan met het vertrouwelijke karakter van de werkzaamheden.


  Solliciteren?

  • Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 29 juli 2022 je motivatiebrief met CV naar Nathaly van Driel, hoofd secretariaat Deltalinqs. Inhoudelijke vragen over de vacature kun je ook telefonisch stellen aan Bas Janssen, directeur Deltalinqs (06-51178263).
 • Kwartiermaker Waterstof Nederland

  Logo Deltalinqs_ClimateProgram_RGB.jpg

   

   

   


  Air Liquide, Engie, HyCC,
  Ørsted, Shell, Vattenfall en Yara nemen samen met Deltalinqs en het H2 Platform het initiatief voor het oprichten van één krachtige sectororganisatie voor de Nederlandse waterstofsector, onder de werktitel “Waterstof Nederland”. Waterstof Nederland wordt de gesprekspartner van de Nederlandse waterstof­keten voor ministeries en andere organisaties over waterstof in al haar facetten.

  De initiatiefnemers van Waterstof Nederland zoeken per 5 september 2022 een ervaren kwartiermaker die de nieuwe vereniging gaat opzetten in de kwartiermakerfase t/m 31 december 2022. De kwartiermaker zal het door de initiatienemers samen met Berenschot ontwikkelde plan voor de oprichting van Water­stof Nederland in de periode september t/m december 2022 aanvullen, verder vormgeven en uitvoeren, zodat de nieuwe vereniging per 1 januari 2023 kan starten. De kwartiermaker rapporteert aan de stuurgroep van initiatief­nemers.

  Onderdeel van de kwartiermakerfase is de procedure voor het door de stuurgroep werven van een directeur die per 1 januari 2023 gaat fungeren als secretaris van het verenigingsbestuur en leiding gaat geven aan het verenigingsbureau met een uiteindelijk voorziene omvang van 8 FTE (2024). De kwartiermaker zal bij ambitie en geschiktheid ook op de functie van directeur kunnen solliciteren.

  Solliciteren?
  Gegadigden voor de functie van kwartiermaker kunnen uiterlijk 17 augustus 2022 een beknopte motivatiebrief met cv mailen, de datum per wanneer men beschikbaar is en het uur-/maandtarief dat men rekent (gebaseerd op 36 uur per week/160 uur per maand) aan waterstofnederland@deltalinqs.nl.

  Voor de volledige vacature met meer informatie volg de link.