Agenda

Trendsessie Netwerken voor Young Professionals

Deltalinqs, KPMG en RMSC slaan de handen ineen voor een nieuwe Trendsessie voor Young Professionals. Het begint al een traditie te worden; de samenwerking tussen de verschillende sectoren werkt goed en geeft de Young Professionals de kans om hun eigen netwerk op te bouwen in de haven en maritieme sector. Een win-win, wat ons betreft!

Human Capital development is een buzz-woord deze dagen; het is duidelijk dat organisaties het belang zien van Young Professionals.

Tomas van der Maarel, jong haventalent 2023, en oude rot in het vak Peter Goedvolk gaan met elkaar in gesprek over het belang van een goed netwerk; hoe kom je eraan, hoe onderhoud je je netwerk en hoe profileer je jezelf.

Jonneke De Jong van Deltalinqs geeft een presentatie over de veranderende arbeidsmarkt en hoe Young Profs daarop in kunnen spelen.
Marc Buijs, Young RMSC, presenteert vervolgens de uitkomsten van de survey Young Professionals van het Rotterdam Maritime Capital of Europe.
Daarna vertelt Marit van Heugten, voorzitter Jong Havenvereniging, hoe het netwerk opgebouwd wordt en hoe je je personal branding goed kunt inzetten.

Als afsluiter zal Liana Engibarjan, schipper en binnenvaartinfluencer, je meenemen in hoe zij haar “marketing” zo goed heeft opgezet en wat je ervan kunt leren.

Tomas en Peter zullen de middag afsluiten.

Tijdens deze middag is er uiteraard ruimte om vragen te stellen en om de netwerktips in de praktijk te brengen!
 
Heeft uw bedrijf young professionals in dienst die hun netwerk nog kunnen uitbreiden? Dan is deze Trendsessie iets voor hen!
Aanmelden kan hier (via de RMSC; aanvinken lid-Deltalinqs).

Datum en tijdstip:
2023-04-12T15:30:00 2023-04-12T19:00:00
Locatie:
Timmerhuis
Adres:
Halvemaanpassage 1
ROTTERDAM
Aanmeldperiode:
2023-02-10T08:30:00 2023-04-11T17:00:00