Buitengewone leden

Schuberg Philis

Schuberg Philis, opgericht in 2000, houdt zich bezig met het ontwikkelen en het toekomstbestendig maken van IT-oplossingen in het hart van de business. Dit doen wij voor klanten in onder meer transport en logistiek, energie, manufacturing, de financiële dienstverlening, retail en bij de overheid.

Wij werken vooral aan zogeheten ‘mission critical’-trajecten, in omgevingen die essentieel zijn voor de business van onze klanten. Hierbij vertrekken we altijd vanuit de vraag achter de IT-vraag: wat is het strategische doel dat bereikt moet worden? Want de echte vraag gaat over de uitdagingen voor de business en niet over IT. Het gaat over schaalbaarheid, stabiliteit, veiligheid, wendbaarheid en flexibiliteit, waardoor concurrentievoordeel wordt gecreëerd of behouden.

Dit doen we bij aandachtsgebieden zoals supply chain optimalisatie, schaalbaarheid van e-commerce en de verbetering van de klantervaring van financiële diensten, zonder in te boeten op compliancy. Om dit te realiseren maakt Schuberg Philis gebruik van expertise op het gebied van mission critical outsourcing, security, auditability, cloud migratie, data en digitale transformatie. Consulting is een steeds groter onderdeel in de dienstverlening, waarbij, voorafgaand aan de uitvoering, businessdoelstellingen worden gerealiseerd met behulp van IT. Wij werken met zelfsturende teams met ‘experts in the lead’ die werken volgens het ‘deliver your own promise’-principe: de verantwoordelijkheid voor de uitvoering ligt bij dezelfde mensen die het advies ontwerpen.

Met alles dat wij doen proberen wij een positief en belangrijk verschil te maken, voor de lange termijn strategische doelen van onze klanten én voor de samenleving. Wij kennen immers 1 KPI: 100% klanttevredenheid en dit is al jaren onze belangrijkste doelstelling.

Masterclasses/bijeenkomsten
29-02-2024 Masterclass 'Wat kan AI betekenen voor havenbedrijven'