Extra voordelig investeren in zonnepanelen

Extra voordelig investeren in zonnepanelen

Bedrijven die overwegen te investeren in zonnepanelen en in aanmerking komen voor SDE+-subsidie, kunnen het beste subsidie aanvragen tussen 15 en 29 oktober. Deltalinqs Energy Forum helpt deze bedrijven graag verder.

In het Rotterdamse havenindustrieel complex is behoorlijk wat dakoppervlak dat zich prima leent voor de installatie van zonnepanelen. Een mooie gelegenheid om te verduurzamen. Het Rijk stelt hiervoor – onder voorwaarden - subsidie beschikbaar via de SDE+-regeling. De bedragen voor deze subsidies worden ieder jaar opnieuw door het Rijk vastgesteld en zijn afhankelijk van beleidskeuzes, handelsprijzen en systeemkosten. Daardoor kan het flink wat schelen op welk moment je een subsidieaanvraag doet.

Hulp
De regelgeving staat uitgelegd op de RVO-website, maar het blijft ingewikkeld. Daarom helpen we geïnteresseerde bedrijven graag verder. Vanaf 15 oktober 2018 (en uiterlijk op 29 oktober 2018) kunt u de aanvraag indienen en een relatief hoog subsidiebedrag aanvragen. U kunt uiteraard ook wachten op de voorjaarsronde in 2019 maar de verwachting is dat de subsidiebedragen dan tien procent lager liggen. Op termijn ziet Deltalinqs het liefst dat er veel leden meedoen. Dit willen we zo makkelijk mogelijk maken zodat u kunt profiteren van inkoopvoordelen. Beter voor de financiën én het klimaat.