Nieuwsberichten Corona nu onderdeel van maandelijkse Mailinqs

Nieuwsberichten Corona nu onderdeel van maandelijkse Mailinqs

Deltalinqs heeft tussen 17 april en 5 juni 2020 vijf Nieuwsbrieven Corona uitgebracht. Hierin werden de leden en stakeholders op de hoogte gebracht van relevante kennisgevingen, de recentste nieuwsberichten, verzonden ledencirculaires en geplande webinars.

De huidige, meer stabiele situatie is aanleiding geweest tot het voorlopig on hold zetten van deze nieuwsbrief.

Relevant nieuws blijven wij posten op onze pagina ‘Coronavirus’. Alle berichten worden vervolgens – samen met de reguliere berichten en de bijeenkomsten op de pagina’s Nieuws en ‘Agenda’ - maandelijks gebundeld in onze reguliere Mailinqs.

Verder blijven we graag op de hoogte van het reilen en zeilen van onze leden. Dit doen wij onder meer door de buitengewone leden te benaderen om een nieuwsbericht te maken over de dienstverlening voor de leden al dan niet toegespitst op de Coronasituatie. En de Deltalinqs-leden worden geïnterviewd over hun bedrijfsprocessen, ervaringen met informatievoorziening vanuit de overheid en mogelijke tips voor andere organisaties.

Deltalinqs benadert de leden actief voor de nieuwsberichten en interviews. Zelf het initiatief nemen kan natuurlijk ook door een e-mail te sturen naar pronk@deltalinqs.nl. De interviews worden afgenomen door Richard Visser.