Agenda

Webinar Science Based Targets (Antea)

Bedrijven hebben, gezien het grote bereik middels hun supply chain, een sleutelrol bij het stimuleren van klimaatmitigatie en verduurzaming. Hierdoor wordt van bedrijven niet alleen steeds meer gevraagd; steeds meer bedrijven willen zelf klimaatactie versnellen en een maatschappelijke bijdrage leveren. Wilt u ook bijdragen? In dit webinar leggen we uit hoe SBTi uw bedrijf kan helpen.

Het internationale Science-Based Targets initiatief (SBTi), een samenwerking van de VN, het WRI, WNF en CDP, biedt organisaties de mogelijkheid om hun klimaatactie onafhankelijk gevalideerd vast te leggen in de vorm van Science-Based Targets. Science-Based Targets (SBT’s) zijn emissiereductiedoelstellingen die door een bedrijf worden vastgesteld in overeenstemming met de meest actuele klimaatwetenschap. Aansluiting bij SBTi versterkt het vertrouwen van overheden, investeerders, klanten en de omgeving, doordat u een leiderschapsrol neemt op gebied van klimaat en dit verifieerbaar en vergelijkbaar is. Tevens anticipeert u op toekomstig beleid en wet- en regelgeving.‚Äč

Antea Group biedt, als buitengewoon lid van Deltalinqs, een kennissessie omtrent dit thema. Op basis van haar internationale ervaring met Science-Based Targets neemt zij u onder andere mee in de trends, de achtergronden van het SBTi en SBT’s, de bedrijfsrealiteit en wat participatie in het SBTi met zich meebrengt. Als spreker zal optreden: Marijke Frielink, Adviseur Duurzaamheid & Milieu.

Deelname
Leden van Deltalinqs nemen gratis deel. Aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met de uitnodiging voor de online sessie. 
Meer informatie: Jacqueline Pronk, tel. 06-12918139.

Datum en tijdstip:
2020-09-17T15:00:00 2020-09-17T16:15:00
Locatie:
MS Teams
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-01-01T08:30:00 2020-09-16T17:00:00