Agenda

Masterclass 'Wat kan AI betekenen voor havenbedrijven' (Schuberg Philis)

Masterclass voor leden van Deltalinqs georganiseerd door ons buitengewoon lid Schuberg Philis

Wat kan AI betekenen voor alle bedrijven in en rondom het Rotterdams Havengebied?

Schuberg Philis neemt de aanwezigen aan de hand van praktische voorbeelden mee in wat AI voor de havenbedrijven kan betekenen. Ook het Havenbedrijf Rotterdam zal tijdens de bijeenkomst dit onderwerp belichten.

De wereld spreekt over Artificial Intelligence (AI), maar hoe implementeer je dit met succes in 2024? Welke stappen zijn echt zinvol?

Wat staat er op het programma?
- Slimme Logistiek: Verlies geen tijd met inefficiënte processen! Ontdek hoe AI vrachtplanning, routeoptimalisatie en het minimaliseren van vertragingen kan revolutionaliseren.
- Veiligheid en Beveiliging: Beveiliging staat voorop! Leer hoe AI kan bijdragen aan het monitoren van beveiligingscamera’s, het identificeren van ongebruikelijke activiteiten en het versterken van je cyber security.
- Supply Chain Visibility: Zie de toekomst helder! Ontdek hoe AI de zichtbaarheid in de supply chain kan verbeteren, waardoor je realtime inzicht krijgt in de locatie en status van goederen voor een vlekkeloze logistiek.

Maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?
Ontdek het aan de hand van concrete cases en laat je inspireren door de lessen die we hebben geleerd. Hoe kun je als bedrijf vandaag al beginnen? Welke stappen kun je overslaan? Al deze vragen en meer worden beantwoord tijdens onze bijeenkomst.

 

Datum en tijdstip:
2024-02-29T15:30:00 2024-02-29T18:00:00
Locatie:
Schuberg Philis
Adres:
Oostmaaslaan 53-71
3063 AN ROTTERDAM
Aanmeldperiode:
2024-02-28T17:00:00