Managementopleiding voor havenprofessionals

Managementopleiding voor havenprofessionals

In november 2020 gaat de nieuwe managementopleiding voor havenprofessionals van STC Training & Consultancy van start. De opleiding is een afwisseling van kennissessies, workshops, bedrijfsbezoeken en netwerkmomenten.

Ervaren docenten, managers en directeuren uit de sector en vakspecialisten delen hun kennis en ervaring in workshops en kennissessies. Een deel van deze kennis wordt door middel van e-learning aangeboden. Er wordt gewerkt met individuele en groepsopdrachten. Deelnemers gaan tijdens de opleiding aan de slag met een (afdelings)plan. De opleiding wordt afgerond met een presentatie van dit plan. 

Erik de Neef, voorzitter KRVE: “Deze nieuwe opleiding is naar mijn mening een enorme aanwinst om een proactieve houding van havenbedrijven te stimuleren om professionals binnen onze sector verder op te leiden, waarna een doorstroming naar managementposities mogelijk wordt.” Deltalinqs onderschrijft de mening van De Neef. Deze opleiding is een zeer welkome aanvulling op het trainingsaanbod, gericht op middenmanagementprofessionals in de Rotterdamse haven.

Meer informatie over opzet, doelgroep, programma en kosten vindt u in de leaflet.