Ledencontacten en Leren & Inspireren

Ledencontacten en Leren & Inspireren

De kracht van het Deltalinqs-netwerk is groot. Ons netwerk bestaat uit grote en kleine bedrijven, vanuit verschillende sectoren. We hebben een gemeenschappelijk doel en dat is een sterke mainport Rotterdam met een sterke concurrentiepositie. Deltalinqs verbindt, brengt kennis bij elkaar en vertegenwoordigt de leden richting overheid en andere stakeholders. Om dit goed te kunnen doen is het van groot belang om intensief contact met u te onderhouden. 

Sinds 2016 bezoeken we hiervoor de leden in ieder geval ieder tweede jaar en gaan wij het gesprek aan over de toekomst, doelen en actuele vraagstukken. De uitkomsten van deze gesprekken bepalen mede onze strategische agenda. 

Het afgelopen jaar was een jaar waarin flexibiliteit en wendbaarheid belangrijk waren. Door de coronacrisis konden wij helaas niet bij u langskomen. In plaats daarvan hebben wij telefonische en online afspraken gemaakt met bijna driekwart van onze leden. Dit was zeer waardevol, omdat wij met de uitkomsten hiervan onze activiteiten voor 2021 goed kunnen vormgeven.

Het komend jaar komt een aantal grote vraagstukken op ons af. Wij vragen daarom graag opnieuw uw feedback op de onderwerpen in onze strategische agenda, uw verwachtingen ten aanzien van het lidmaatschap en uw visie op verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld de komende Tweede Kamerverkiezingen. De collega’s van het secretariaat nemen hiervoor binnenkort contact met u op. Natuurlijk kunt u ook zelf contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak.

Leren & Inspireren
Naast ons 1:1 contact werken wij ook hard aan de kracht van het netwerk via ons aanbod Leren & Inspireren. Ook hier hebben wij in 2020 de omslag moeten maken van fysieke bijeenkomsten naar online meetings, maar dat is boven verwachting goed gegaan en de reacties waren enorm positief. Ook in 2021 bieden wij een mooi aanbod van succesvolle webinars met actuele onderwerpen, zoals het webinar 'Actuele vraagstukken over grondgebruik in de mainport Rotterdam' in samenwerking met NautaDutilh op 28 januari 2021. Kijk op onze website: www.deltalinqs.nl/agenda voor het actuele aanbod.

Instagram
Wilt u, net als wij, elke dag geïnspireerd raken door prachtige beelden van onze mainport Rotterdam? Volg ons dan ook op Instagram @deltalinqs. De collage geeft een kleine selectie weer van de prachtige foto's die wij daar dagelijks posten.