Buitengewone leden

KH Engineering

Masters in Engineering
Het ingenieursbureau KH Engineering levert voorspelbare en transparante projecten, van advies tot aan projectimplementatie. Met een veilig en pragmatisch ontwerp realiseren wij de projectdoelstellingen van onze opdrachtgevers, waarbij de haalbaarheid, de juiste teamsamenstelling én de samenwerkingsvorm met de opdrachtgever onze prioriteit heeft. Binnen deze dynamische omgeving met ruimte voor optimalisatie en integratie, leveren onze professionals alle technische disciplines en consulting services. Deze variëren van front-end tot aan engineering, inkoop en constructie management (EPCm) services voor nationale- en internationale opdrachtgevers.

Een transparant en voorspelbaar project
We leveren innovatieve technologische oplossingen door kennis, capaciteit en ervaring te combineren. Hierdoor creëren wij continue ontwikkelingen en waardevolle oplossingen voor de markt. Veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons dé randvoorwaarden voor een succesvol project. Met een dynamische aanpak zorgen onze professionals voor toegevoegde waarde in ieder project. Wij leveren onze opdrachtgevers een transparant en voorspelbaar project, waarbij ‘denken en doen’ het succes van onze dienstverlening vormen.

Een unieke en onderscheidende project aanpak
Korte business beslissingstijden eisen een snelle reactie en proactiviteit. ‘Denken en Doen’ wordt door ons daadkrachtig georganiseerd. Klanten waarderen onze pragmatische aanpak, die de basis vormt van onze dienstverlening en het succes voor de continuïteit van uw project is. Binnen onze portfolio realiseren wij van onderhoud gedreven projecten tot grotere investeringsprojecten, waarbij veiligheid vanaf initiatie tot en met bedrijfsvoering centraal staat. KH Engineering levert de kennis, capaciteit en ervaring voor uw new business, safety & compliance of lifetime vraagstukken.

Nieuwsbericht
06-03-2024 KH Engineering helpt Rotterdamse transitie vooruit