Buitengewone leden

Hudson Cybertec

De complexiteit en automatiseringsgraad van technische installaties neemt steeds verder toe. Bedrijven worden steeds afhankelijker van deze systemen voor de bedrijfscontinuïteit, terwijl juist deze systemen onder een steeds grotere belangstelling staan van criminelen, hackers en andere digitale aanvallers. Met een verantwoorde en praktische aanpak helpt Hudson Cybertec bedrijven om zich hiertegen te weren.

Als dé specialist in cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT) ondersteunen de specialisten van Hudson Cybertec bedrijven om de digitale weerbaarheid van hun SCADA-systemen, Process Control Systems, gebouwgebonden automatiseringssystemen en andere technische installaties te verhogen. De bedrijven zelf kunnen hierdoor focus houden op hun primaire proces.

Voor het programma FERM, onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma, heeft Hudson Cybertec een specifieke OT-scan, ofwel een quickscan, ontwikkeld. Middels deze mini assessments kan op effectieve wijze inzicht worden verkregen in het volwassenheidsniveau van cybersecurity binnen de organisatie. Daarnaast verzorgt Hudson Cybertec voor FERM-trainingen op gebied van cybersecurity. Met een zelf ontwikkeld uniek OT cybersecurity monitoring systeem kan Hudson Cybertec niet alleen de OT-omgeving monitoren, maar wordt ook inzicht in de compliance met verschillende cybersecurity gerelateerde normen, wet- en regelgeving verkregen.

Door de focus van de organisatie op cybersecurity voor de OT, is Hudson Cybertec in staat om de Deltalinqs-leden te helpen met het digitaal weerbaar maken en houden van hun primaire processen die binnen de OT plaatsvinden. Andere diensten van Hudson Cybertec zijn onder andere security assessments, cybersecurity consultancy, security awareness en netwerksegmentatie en re-design. Het volledige dienstenportfolio is te vinden op onze website: www.hudsoncybertec.com.

Nieuwsbericht Corona
28-8-2020 Hudson Cybertec stelt zich voor