Deltalinqs verwelkomt nieuwe leden: Dow Benelux B.V., Hendrik Veder Group B.V. en Hooymeijer Stevedoring B.V.

Deltalinqs verwelkomt nieuwe leden: Dow Benelux B.V., Hendrik Veder Group B.V. en Hooymeijer Stevedoring B.V.

Per 1 maart 2021 heeft Hooymeijer Stevedoring B.V. zich bij Deltalinqs aangesloten via de Vereniging van Rotterdamse Terminal Operators (VRTO). Hooymeijer is een logistieke dienstverlener gevestigd in Vlaardingen. Het introductie-interview staat gepland voor de eerstvolgende Mailinqs.

Dow Benelux is per 1 april 2021 geassocieerd lid geworden van Deltalinqs. Dow houdt zich bezig met het voor de industrie oplossen van materiaalwetenschappelijke uitdagingen, met als doel bedrijven te laten groeien en duurzamer te maken. Met productielocaties in Dordrecht, Delfzijl en Terneuzen is de organisatie buiten het Deltalinqs-gebied gevestigd. Responsible care director Annick Meerschman: “Het werd door een combinatie van factoren interessant voor ons om lid te worden van Deltalinqs.” Lees verder

Hendrik Veder Group B.V. heeft zich per 1 april 2021 via de Vereniging van Aanverwante Bedrijven Deltalinqs (VAB) aangesloten. Hendrik Veder ontwikkelde als eerste ter wereld een asset managementconcept voor kabels. Lees het volledige interview over deze specialist in staalkabels en kabeltouw ­voor de maritieme en offshore-industrie.

Deltalinqs kent verschillende soorten lidmaatschappen verdeeld over veertien kernsectoren. Daarnaast kennen wij ook buitengewone en geassocieerde lidmaatschappen. Wij zijn verheugd dat ook in deze bijzondere tijden bedrijven het belang inzien om de samenwerking met ons aan te gaan.