Buitengewone leden

BarentsKrans

Bij BarentsKrans houden we van uitdagingen. Daarom pakken we graag complexe zaken aan. Nationaal en internationaal. Zaken die vragen om kwaliteit en karakter. Precies dit doen we voor onze cliënten. Met succes en met plezier. Zo helpen we met meer dan 90 advocaten en notarissen cliënten écht verder.

Binnen ons onafhankelijke kantoor werken specialisten in compacte teams aan uitdagende zaken en vraagstukken. Vakgebied en discipline overstijgend. We weten wat er speelt, hebben gedegen sectorkennis en door onze korte lijnen is het makkelijk sparren met een partner. Zo staan we altijd klaar voor onze nationale en internationale cliënten. In procedures, adviezen en bij de begeleiding van transacties.

Complexe zaken vragen om meer dan expertise en ervaring alleen. Om cliënten echt verder te helpen is samenwerking, een scherpe blik en doortastendheid nodig. Daarom koesteren we onze ondernemende cultuur waarin we deze kwaliteiten voortdurend ontwikkelen. Persoonlijk, zakelijk en met elkaar. Zo werken we iedere dag met plezier aan de uitdagingen van onze cliënten en aan de kracht van ons kantoor.

Expertise
De specialisten van BarentsKrans hebben een brede expertise op verschillende terreinen. Zij kunnen u adviseren en bijstaan in zaken die betrekking hebben op Aanbestedingsrecht, Arbeidsrecht, Arbitrage, Bestuursrecht, Cassatie, (Commercial, Corporate & Financial) Litigation, Commerciële Contracten, Corporate/ M&A, Data & Privacy, Estate Planning, EU & Mededinging, Financieringen, Herstructurering & Insolventie, Intellectueel Eigendom & Technologie en Vastgoed.

Wij werken voor een breed cliëntenportfolio, zowel multinationals als niet-beursgenoteerde ondernemingen (met name het midden- en grootbedrijf). Michiel Martin, partner bij BarentsKrans: “We zijn een ondernemend kantoor en werken oplossingsgericht. Een aanpak en mentaliteit die wij ook herkennen bij de leden van Deltalinqs. Met de expertise die wij in huis hebben kunnen wij bijdragen aan het oplossen van de brede juridische vraagstukken in het Rotterdamse havengebied.”

Nieuwsbericht
17-01-2024 Even voorstellen: nieuw lid BarentsKrans

Masterclass/bijeenkomst
28-05-2024 Webinar Inhuur van arbeid: risico's en oplossingen