Buitengewone leden

12hoist4u

12hoist4u verzorgt de tijdelijke en permanente behoefte aan medewerkers in elke functie waarin vakbekwaamheid, vaardigheden en ervaring op het gebied van hijsen en heffen vereist zijn voor grote Olie & Gas bedrijven, boormaatschappijen, energiebedrijven, EPC-contractors, mechanical, constructie en maritieme contractors, zware lading afhandelende bedrijven, engineering- en constructiebedrijven, fabrikanten van kranen, kraanverhuur en gespecialiseerd transportbedrijven, opleidingsinstituten en scholen, engineeringbedrijven en onderhoud en inspectie uitvoerende bedrijven.

12hoist4u streeft ernaar personeelsdiensten te leveren op het allerhoogste niveau op een wereldwijde basis. Wij beperken ons uitsluitend tot het vakgebied van hijsen en heffen, waardoor wij ons kunnen specialiseren en daarin uitblinken, waarbij wij kunnen voorzien in élke denkbare functie waarin kennis van hijsen en heffen nodig is. Wij bestrijken het volledige veld van dit vakgebied, van een Global Technical Authority op universitair niveau tot de 'man in het veld', zoals de de hijskraanmachinist, de rigger en degene die de hijsmiddelen aanpikt in de kraanhaak.

Ook verzorgen wij een tweetal specialistische trainingen op het gebied van hijsen en heffen: 'Verantwoordelijk Persoon-, wet- en regelgeving bij hijsen en heffen' en 'Een professioneel hijsplan maken in 10 stappen'.

Via onze moedermaatschappij, Hadimpro B.V., verzorgen wij volledig onafhankelijke adviesdiensten voor speciale hijs-, hef- en transportproblemen. Er is ruimschoots ervaring in het schrijven van bedrijfseigen procedures voor hijs- en hefwerkzaamheden opdat hijs- en hefwerkzaamheden veilig en volgens de wetgeving worden uitgevoerd. Compliance audits, incidentonderzoek, beoordeling van ingediende hijsplannen en supervisie bij omvangrijke projecten.

De toegevoegde waarde van 12hoist4u ligt in de ondersteuning met uiterst vakbekwame medewerkers op het gebied van hijsen en heffen, waarmee de veiligheid tijdens het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden verhoogd kan worden.

Nieuwsbericht
20201020 12hoist4u stelt zich voor