Agenda

Webinar Human Capital Coalitie Energietransitie

De HCCE is nu écht van de kant!
De vijf doorbraakprojecten zijn op gang en komen flink op stoom, de eerste resultaten van projecten zijn zichtbaar en subsidies zijn toegekend. Tijdens dit webinar nemen we u mee in de doelstellingen van de HCCE, de stand van zaken in de doorbraakprojecten en laten we mooie en inspirerende voorbeelden zien van wat we al met elkaar hebben bereikt.

HCCE LOGO.jpgOns doel is u te informeren, te inspireren én te betrekken. We horen dan ook graag wat er bij u in de organisatie speelt, of onze activiteiten behulpzaam zijn en waar we als HCCE het verschil kunnen maken. En wie weet denkt u na afloop: hier wil ik me bij aansluiten!

Wat staat er op het programma?
- De arbeidsmarkt en de energietransitie in onze regio: “a perfect storm”: We willen u meer inzicht geven in de kwantitatieve en kwalitatieve uitdagingen op de arbeidsmarkt voor de energietransitie. Hoe urgent is dit eigenlijk?
- Waarom de HCCE en hoe gaan we het verschil maken?: Er zijn veel Human Capital initiatieven. Wat maakt de HCCE anders en waarom denken wij dat de HCCE een doeltreffende aanpak heeft? Bereid u ook voor op een aantal vragen aan u als deelnemer. 
- Kennismaking met de projecten en de projectleiders: De projectleiders van de vijf doorbraakprojecten geven een korte pitch over hun project, waarbij ook wordt ingegaan op zaken waar ze trots op zijn en hun uitdagingen. Aan het eind van de vijf pitches gaan we ook kijken hoe ze met die uitdagingen geholpen kunnen worden.

 

Datum en tijdstip:
2024-04-18T15:00:00 2024-04-18T16:30:00
Locatie:
ONLINE
Adres:


Aanmeldperiode:
2024-03-06T09:00:00 2024-04-17T17:00:00