VRC lanceert campagne 'Cargadoor Worden'

VRC lanceert campagne 'Cargadoor Worden'

Eind vorig jaar heeft de VRC (Vereniging van Rotterdamse Cargadoors) de campagne 'Cargadoor Worden' gelanceerd. Hiervoor is de gloednieuwe website cargadoorworden.nl ontwikkeld. Met de campagne beoogt de VRC de jeugd te inspireren en enthousiasmeren voor een loopbaan in de Rotterdamse haven. De VRC-leden vertegenwoordigen de grote meerderheid van alle scheepsaanlopen in Rotterdam.

De VRC heeft een genereuze donatie toegekend aan Portlantis, het havenervaringscentrum op de Maasvlakte. Hier kunnen scholieren en studenten in de toekomst kennismaken met de veelzijdige haven. Dit jaar zet de VRC een stap verder door de spannende aspecten van het werken in de haven te benadrukken.

Binnen de campagne wordt cargadoor Michael op kantoor en in de haven gevolgd. Zijn werkzaamheden zijn cruciaal binnen de haven. Cargadoors zetten dagelijks de haven aan en zijn met hun werk essentieel voor de Nederlandse economie. Bekijk de campagnevideo hieronder.

Cargadoor campagne VRC_Michael.JPGDe website cargadoorworden.nl is het centrale platform van de campagne. Hier kunnen jongeren alles vinden over de rol en het belang van een cargadoor. Van interactieve content tot diepgaande informatie over de carrièremogelijkheden in de haven. De website is ontworpen om bezoekers een realistisch en aantrekkelijk beeld te geven van werken bij een cargadoor. De VRC hoopt met deze campagne een nieuwe generatie te inspireren om de haven van Rotterdam verder te versterken.

Voor meer informatie, neem contact op met Marco Tak, directeur VRC.