Verfrissende Masterclass ‘Leadership Agility’

Verfrissende Masterclass ‘Leadership Agility’

"Een verfrissende gids voor analyse en ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, om uitmuntende resultaten te behalen met je team", zo introduceerde prof.dr. Ron Meyer de Masterclass 'Leadership Agility' van donderdag 15 maart 2018 aan de deelnemers.

Buitengewoon lid Cataly Partners (www.cataly.com) en Ron Meyer (www.leadership-agility.com) gaven de aanwezigen inzicht in een eigen stijl van leiderschap en de noodzaak om 'agile' (wendbaar) te zijn. "Een vorm van leiderschap die past in een snel veranderende omgeving, waarbij wendbaarheid en inlevingsvermogen de sleutel zijn voor succes", lichtte Robbert van Steijn, accountmanager Cataly Partners toe. "Trends als de toenemende digitalisering of elektrificatie in de haven zullen andere eisen stellen aan onze huidige en toekomstige medewerkers", vult Cees Alderliesten, beleidsadviseur onderwijs & arbeidsmarkt, toe. "Bedrijven waarin met de nodige agility leiding wordt gegeven zullen dan bepalend zijn voor de richting waarin de haven zich zal ontwikkelen."

Deltalinqs organiseert – samen met haar buitengewone leden – twaalf Masterclasses per jaar. Een helder overzicht is te vinden in het Q. Magazine en wordt dagelijks geactualiseerd op www.deltalinqs.nl/agenda.