Agenda

Trendsessie voor Young Professionals

Deltalinqs, KPMG en Rotterdam Maritime Services Community (RMSC) organiseren samen een vierde Trendsessie voor Young Professionals met als thema ‘Port of the Future’. De sessie is bedoeld voor alle young professionals in het haven- en industriegebied van Rotterdam. Naast inhoudelijke bijdragen is het doel elkaar te inspireren, verbinden en de young professionals de mogelijkheid te bieden om snel een interessant netwerk op te bouwen.

Tijdens deze editie zoomen we in op de food hub. Met Marc Buijs (ING/Young RMSC) als moderator bespreken we de ontwikkelingen in de haven en in het bijzonder in de food hub: een speerpunt voor de haven en maritieme sectoren. De volgende sprekers presenteren de uitdagingen, maar zeker ook de kansen:

  • Bas Janssen, Directeur – Deltalinqs ‘Port of the Future – Kansen en bedreigingen’
  • Anne Saris, Business Manager Agrofood and Distribution – Havenbedrijf Rotterdam ‘Rotterdam perspective on Food logistics / Rotterdam Food Hub’
  • Brigitte Campfens is Director binnen het KPMG Sustainability team, en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de food & retail sector. Brigitte leidt ESG-strategieprojecten en richt zich daarbij met name op het verduurzamen van de supply chain voor bedrijven actief in de retail en Fast-moving Consumer Goods (FMCG). Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd in sustainability opdrachten waarbij agrarische ketens zoals cacao, soja, thee, koffie en katoen betrokken zijn. Momenteel houdt ze zich bezig met organisatie vraagstukken die volgen uit de zich steeds verder ontwikkelende (EU) wetgeving (zoals CSRD, CSDDD, EUDR), wat dit van ketenpartners vraagt en hoe dit kan leiden tot een evenwichtigere waardeverdeling in de keten.

Tijdens deze middag is er uiteraard voldoende ruimte voor interactie, vragen en discussie. Na de inhoudelijke bijeenkomst is het tijd om te netwerken; een mooie kans om mensen uit verschillende sectoren te leren kennen en verder te praten over het onderwerp!

Bent u of kent u Young Professionals die hun kennis en netwerk nog willen uitbreiden? Dan is deze Trendsessie iets voor hen!

Datum en tijdstip:
2024-04-04T15:00:00 2024-04-04T19:00:00
Locatie:
Het Timmerhuis
Adres:
Halvemaanpassage 1
3011 AH Rotterdam
Aanmeldperiode:

Voorzieningen

deelname via KPMG
deelname via RMSC