Training Basispakket Leading Operational Integrity

Training Basispakket Leading Operational Integrity

De interactieve training, waar zestien managers uit de industrie van Rotterdam en omgeving aan deelnamen, ging in op de vraag hoe je een cultuur van initiatief, eigenaarschap, creativiteit en energie in je organisatie kan creëren. De deelnemers zagen dit als voorwaarde om succes te hebben in operationele integriteit.

Veel sites voelen de druk om te verbeteren, terwijl er tegelijkertijd betrouwbaar doorgedraaid moet worden. Dat vergt veel van een organisatie, ook van hen die de operatie leiden. Dit vraagt keuzes maken waarbij je niet iedereen te vriend kan houden en stevig in je schoenen moet staan.

Tijdens de sessie lag de nadruk op leiderschap en cultuurtransformatie. Vanuit het perspectief dat leiders een grote invloed hebben op cultuur, werden ervaringen opgedaan met persoonlijke transformatie. Onder het motto 'Wees de cultuur die je wilt creëren' werden oefeningen gedaan en tools gedeeld. De deelnemers kregen nieuwe inzichten in wat mensen drijft, waar gedrag vandaan komt, hoe je persoonlijk eigenaarschap en creativiteit vergroot en welk effect dit heeft op de cultuur binnen de organisatie.

De bijeenkomst in samenwerking met Zhimble werd met een 8,5 goed gewaardeerd door de deelnemers.

De eerstvolgende 'Training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en Rijnmonds leiderschap' vindt plaats op 19 juni 2019. Voor meer informatie en aanmelden klik op de link.