Secretaressemeeting bij Maindeck

Secretaressemeeting bij Maindeck

De kracht van het secretaressenetwerk van Deltalinqs is groot. Daar waren alle deelnemers aan de jaarlijkse meeting op donderdag 13 juni het over eens. Met bijna 50 professionals waren zij dit keer te gast bij Maindeck in Spijkenisse.

De middag stond in het teken van het mooie havengebied waarin iedereen dagelijks werkt. Deltalinqs-directeur Bas Janssen trapte af en bedankte de aanwezigen voor hun inzet. Juist door de belangrijke rol die de ondersteuners vervullen, wordt de kracht van het netwerk verder versterkt. Na een inspirerende inleiding van Simone van der Graaf, spraken de deelnemers over leiderschap, positieve verhalen en de mooie initiatieven die zij elke dag zien. Net als iedereen die in de haven werkt, spelen ook de secretaresses een belangrijke rol in het vertellen van deze verhalen, om er zo voor te zorgen dat meer mensen de weg naar de haven weten te vinden.

Tot slot sprak Sandra Jacobs van Mink Beauty Concepts kort over het belang van langdurige huidgezondheid door middel van het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Als kers op de taart ontvingen de aanwezigen bij vertrek van haar een goodiebag met mooie producten.