Q&A-ontbijt Infrastructuur & Bereikbaarheid

Q&A-ontbijt Infrastructuur & Bereikbaarheid

Op dinsdag 8 september zijn de deelnemers aan het online Q&A-ontbijt Infrastructuur & Bereikbaarheid door onze beleidsadviseur Edwin Kotylak bijgepraat over de actualiteiten binnen zijn domein.

Na de aftrap van Edwin over onderwerpen als de lobby-inzet van Deltalinqs richting de Tweede Kamerverkiezingen, de Brexit-‘impasse’ en het Nationaal Groeifonds, gaf Rijkswaterstaat een update van de werkzaamheden aan de Suurhoffbruggen en A-Lanes A15 informatie over de werkzaamheden aan de Botlekbrug. Daarnaast kregen deelnemers een update over het project Net op zee IJmuiden Ver Beta, verzorgd door TenneT en stelde de nieuwe mobiliteitsmakelaar haven Maaike Adriaens, zichzelf kort voor. De mogelijkheid om tussentijds en aan het eind vragen te stellen, werd goed benut door de aanwezigen.

Voor vragen over de Suurhoffbruggen kunt u contact opnemen met Peter Mathlener (Stipt), over de werkzaamheden aan de Botlekburg met Peter-Bert van Herwijnen (A-Lanes A15) en over het Project Net op zee IJmuiden Ver Beta met Camiel Masselink (TenneT). Of neem contact op met de nieuwe mobiliteitsmakelaar haven, Maaike Adriaens.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om deel te nemen aan het ontbijt? Een opname hiervan is terug te luisteren via deze link.