Reactie Deltalinqs op benoeming nieuwe CEO Havenbedrijf Rotterdam

Reactie Deltalinqs op benoeming nieuwe CEO Havenbedrijf Rotterdam

Deltalinqs is verheugd met de benoeming van Boudewijn Siemons als nieuwe CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. Voorzitter Victor van der Chijs: “In deze tijd van geopolitieke spanningen en een periode waarin het haven en industriële complex van Rotterdam een enorme omslag doormaakt, is maximale duidelijkheid over leiderschap gewenst. Met de aanstelling van Boudewijn Siemons als nieuwe CEO is die er nu gekomen.”

De Rotterdamse haven zit midden in een grote transitie, waarin het Havenbedrijf een spilfunctie heeft. Deltalinqs heeft een goede en intensieve relatie met het Havenbedrijf Rotterdam en zijn CEO. Van der Chijs: “Wij kijken ernaar uit deze samenwerking te continueren en verder te versterken. Alle ingrediënten daarvoor zijn aanwezig. Met zijn ruime ervaring in de Rotterdamse en internationale haven- en industriegemeenschap, de wereld van transport en logistiek en met zijn relaties op alle niveaus, is Boudewijn de afgelopen tijd voor ons een zeer benaderbare, professionele en constructieve partner gebleken. In Rotterdam bouwen we de nieuwe economie. Wij kijken ernaar uit om samen met het Havenbedrijf, de ondernemingen in het cluster en andere partners de transitie succesvol verder vorm te geven."

“Wij wensen Boudewijn veel succes in zijn, nu ook formeel, nieuwe functie. Ook wensen wij het Havenbedrijf succes met de zoektocht naar en het aanstellen van een nieuwe COO”, besluit Van der Chijs.