Deltalinqs verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Deltalinqs verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Binnen Deltalinqs zijn onlangs drie nieuwe collega’s gestart in de functie van adviseur integriteit & ondermijning (Joëlle van Kerkum) en senior secretaresse op het secretariaat (Louise van der Schoor en Barbara Lokerse). 

Joëlle: "Als adviseur ga ik bij Deltalinqs fulltime aan de slag om de bedrijven te helpen met de integriteits- en ondermijningsvraagstukken. Ik haal op wat er speelt en probeer nieuwe fenomenen en modus operandi van criminele netwerken in de haven in beeld te krijgen. Ik behartig de belangen van de bedrijven in publiek-private samenwerkingen met de overheid en werk onder andere mee aan de doorontwikkeling van de weerbaarheidstraining." Contactgegevens Joëlle, e-mail: vankerkum@deltalinqs.nl en tel.: 06-26818247.

Louise houdt zich met name bezig met de secretariële ondersteuning van Alice Krekt (programmadirecteur Deltalinqs Climate Program) en Victor van der Chijs (voorzitter Deltalinqs). Barbara verzorgt de secretariële ondersteuning van Janneke Boutkam (adviseur infrastructuur & bereikbaarheid, secretaris van de Vereniging van Rotterdamse Terminal Operators (VRTO) en de Logistieke Alliantie), Isabelle Kolen (ondersteunt tijdelijk in het arbeidsmarktvraagstuk) en Bas Janssen in zijn rol als secretaris voor de Vereniging van Aanverwante Bedrijven Deltalinqs (VAB). Louise en Barbara maken beiden onderdeel uit van het Deltalinqs-secretariaat.

Vacature: Deltalinqs is op zoek naar een projectleider circulair. Voor meer informatie en solliciteren klik op de link.