Gezocht: pitchers met goede oplossing om warmte uit dampstromen in chemie efficiënt in te zetten

Gezocht: pitchers met goede oplossing om warmte uit dampstromen in chemie efficiënt in te zetten

Heeft uw organisatie een goede oplossing om warmte uit dampstromen in de chemie efficiënt in te zetten? Dan zien we u graag als pitcher tijdens Recharge Earth op 8 september! Tijdens onze Matchmaking-sessie brengen we industrieel vraag en aanbod samen.

Praktijkcase ingebracht door Indorama
Indorama Ventures Europe – een duurzaam chemisch bedrijf met activiteiten in PET – bereidt een ambitieus stoomrecompressieprogramma voor ter vervanging van de bestaande WKK-centrale op haar productielocatie in de Europoort. Aangezien een stabiele levering van elektriciteit essentieel is voor de centrale, zoekt Indorama naar manieren om energie (opgenomen in de dampstromen) om te zetten in elektriciteit. Lees het complete vraagstuk met technische specificaties hier. Wij zijn op zoek naar innovatietechleveranciers die hier een oplossing voor kunnen bieden. Zij krijgen de kans om deze oplossing te pitchen tijdens de Matchmaking-sessie op Recharge Earth.

Wat kunt u verwachten als pitcher?

  • u krijgt de kans om uw netwerk uit te breiden;
  • u krijgt de kans om u te positioneren als expert op het gebied van Power-2-heat;
  • u ontvangt gratis publiciteit via de kanalen van Recharge Earth en het Fieldlab Industrial Electrification;
  • bij een match verleent het Fieldlab Industrial Electrification ondersteuning voor het verkrijgen van funding voor het realiseren van dit project, evenals business development en marketingcommunicatie.

Wat verwachten we van u?

  • u stelt intern een team samen van experts voor de omschrijving van de oplossing en de presentatie tijdens het event op 8 september om 15:30 uur;
  • deze pitch (van maximaal 5 minuten) deelt u uiterlijk 1 september met het Fieldlab Industrial Electrification;
  • u geeft de garantie om ten minste één verdiepend gesprek te houden met de casehouder.

Interesse om mee te doen als pitcher?

Als pitcher krijgt u gratis toegang tot de Recharge Earth beurs op 8 september. Heeft u interesse om mee te doen aan ons event als pitcher? Reageer dan uiterlijk 24 augustus via officemanager@flie.nl. Meer informatie is te vinden op de website van het fieldlab.