Deltalinqs bedankt leden tijdens netwerkbijeenkomst 2022

Deltalinqs bedankt leden tijdens netwerkbijeenkomst 2022

Elk jaar staan wij even stil bij de kracht van ons netwerk, met een speciaal event om onze leden te bedanken voor hun bijdrage aan het netwerk in het afgelopen jaar. Het thema sloot deze keer, met een knipoog, aan op de strategische richting van Deltalinqs, De Grote Transitie.

Dit jaar brachten we een bezoek aan een historische locatie in Rotterdam, het Heineken Gebouw Rotterdam. Heineken is een zeer succesvol, wendbaar en communicatief sterk merk dat in de afgelopen jaren een toekomstbestendige strategie heeft uitgestippeld om aansluiting te blijven houden bij trends en ontwikkelingen in de markt en een veranderende klantvraag.

Voorzitter Victor van der Chijs bedankte de aanwezigen voor hun bijdrage en benadrukte het belang hiervan voor Deltalinqs. Ook stond hij kort stil bij de actuele crises zoals de oorlog in Oekraïne en de daaropvolgende energiecrisis, de hoge inflatie maar ook de voortdurende stikstofcrisis. Allemaal zaken die de nabije toekomst onzeker maken en waarin de regering snel noodzakelijke stappen zal moet nemen en waarin zij naast compensatie van burgers, ook het bedrijfsleven financieel zal moeten ondersteunen.   

Na deze serieuze boodschap was het tijd voor een inspirerend praatje door Peter Rouwen, bierbrouwer van Brouwerij Noordt. Hij nam ons mee in het brouwproces van een goed biertje. Vervolgens werd een deel van de groep rondgeleid door het Heineken Gebouw Rotterdam en kreeg men een kijkje in het rijke verleden van het merk Heineken en de familie. De andere groep testte haar kunsten op de tap en kreeg daarbij een aantal handige tips voor een toekomstige kantinedienst. 

Gedurende de bijeenkomst was er volop gelegenheid om te netwerken, want juist die persoonlijke contacten zijn in deze bijzondere tijd zeer waardevol. Van de aanwezigen kregen we unaniem te horen, dat zij dit interactieve en informele samenzijn niet hadden willen missen.