Trossen los tijdens de Netwerkbijeenkomst

Trossen los tijdens de Netwerkbijeenkomst

Eindelijk konden we elkaar na 1,5 jaar weer live ontmoeten! Aan boord van de ‘Prinses Amalia’, het nieuwste luxe vaartuig van Spido, werd op maandag 4 oktober ‘De kracht van het netwerk’ ervaren door de nauw bij Deltalinqs betrokken medewerkers van leden.

Na ontvangst aan boord van het schip, bedankte voorzitter Victor van der Chijs de aanwezige leden voor hun inbreng bij de vele onderwerpen en overleggen. Onder het motto ‘Samen sterker, samen slimmer’, gaf hij aan uit te kijken naar de persoonlijke ontmoeting met eenieder na de eerste online kennismakingen.

Vervolgens sprak Kapitein Lieuwe Ferwerda een paar woorden over het bijzondere schip waarop we te gast waren. Bij de bouw in 2019 van de Prinses Amalia, het vlaggenschip van Spido, werd flink geïnvesteerd in duurzaamheid en die investeringen pakken goed uit. Ook tijdens de route richting de Botlek probeert de kapitein altijd zuinig te varen, door bijvoorbeeld rekening te houden met de getijden.

De aanwezigen genoten van de prachtige beelden van de haven en industrie, extra spectaculair door de ondergaande zon. Dit alles onder de soms tropische klanken van de vinylplaten van DJ Ziya.

Vooral het netwerken werd na de lange tijd van elkaar online ontmoeten enorm gewaardeerd. Een reactie na afloop: "Ik kwam vol energie en ging met nog meer energie naar huis.”