Online Secretaressemeeting succesvol

Online Secretaressemeeting succesvol

Op donderdag 15 april was het Secretaressedag, traditioneel het moment voor een event voor alle secretaresses binnen ons netwerk. Ook al kon het dit jaar geen fysieke bijeenkomst zijn met een bedrijfsbezoek en netwerkmoment, het alternatief, een online meeting, was succesvol.

Vooraf hadden de deelnemers een #Deltalinqsverrastpakketje ontvangen met daarin thee en chocola. Tijdens de opening benadrukte Deltalinqs-directeur Bas Janssen het belang van deze groep en hun bijdrage aan de kracht van ons netwerk.

De bijeenkomst werd gefaciliteerd door Simone van der Graaf van twenty-fifty, een bureau voor strategie, leiderschap en cultuur. Twenty-fifty geeft op specifieke momenten een stem aan jongeren uit GEN-Z. Tijdens onze bijeenkomst werden twee 2050 TALKS via video vertoond. De eerste stond in het teken van diversiteit en inclusie onder de titel ‘Ik zie wat jij niet ziet’. De tweede talk ‘voorouders van de toekomst’ zoomde in op de verantwoordelijkheid die wij allemaal hebben om de wereld beter achter te laten voor de generaties na ons. Verder gaven Anita Thakoerdin (diversity ambassador Uniper) en Elvie Kromwijk (projectleider circulair Deltalinqs Climate Program) hun reflectie op de vragen van de jongeren uit de getoonde video’s.

Met 74 deelnemers was de bijeenkomst drukbezocht en de dialoog was interessant en optimistisch van toon. Er werden goede nieuwe ideeën ingebracht die wij de komende tijd verder uitwerken. Natuurlijk hopen wij elkaar volgend jaar weer persoonlijk te kunnen ontmoeten, dit was in ieder geval een uitstekend alternatief.