Online inspiratie voor het secretaressenetwerk

Online inspiratie voor het secretaressenetwerk

Ook het secretaressenetwerk van Deltalinqs is belangrijk. In het afgelopen jaar heeft deze groep de werkzaamheden veelal ook vanuit huis uitgevoerd. Daarom hebben wij hen tijdens de jaarlijkse Secretaressendag al in het zonnetje gezet met een online sessie en een theepakket. Dit werd zo goed ontvangen dat wij hebben besloten een vervolgsessie aan te bieden.

De Coffee Break-sessie op 22 juni 2021 stond in het teken van vitaliteit. Allereerst werd er een 2050 TALK getoond van Max, hij is 23 en studeert European Studies in Maastricht. Zijn talk ging over zijn zoektocht van een ongezond leven naar een bewuste keuze voor gezond leven. De talk sloot af met een reflectievraag: 'Hoe investeer jij in jezelf?’ Dit bracht mooie gesprekken op gang.

Daarna vertelde Saskia Oosterloo van Deltalinqs haar persoonlijke verhaal over haar keuze voor een gezond leven en tips om dit ook vol te houden, zoals: "Maak iedere dag een stevige wandeling en ga staan of loop tijdens een telefoongesprek!" Anita Thakoerdin van Uniper gaf een zakelijke reflectie op dit onderwerp.

De conclusie na dit uur van inspiratie was dat het onderwerp vitaliteit enorm belangrijk is, zowel zakelijk als privé. Daarnaast bleek dat het uitwisselen van kennis en ervaring inspireert en helpt om op elk vlak veranderingen tot stand te brengen.

In september staat een nieuwe sessie op het programma. De datum en het onderwerp worden binnenkort bekendgemaakt. Nu al meer weten? Neem contact op met Jacqueline Pronk (contactgegevens aan de rechterzijde).