Het Deltalinqs secretaressenetwerk inspireert elkaar

Het Deltalinqs secretaressenetwerk inspireert elkaar

Op dinsdag 28 september organiseerden wij de vierde 'Coffeebreak’ voor het secretaressenetwerk van Deltalinqs. Dit nieuwe programma-onderdeel, ontwikkeld vanuit de pijler Leren & Inspireren, ging dit keer over 'Multitasken'.

In een online meeting van een uur kregen de aanwezigen een 2050 Talk ter inspiratie aangeboden. 2050 Talks zijn korte verhalen van 12 minuten, gepresenteerd door vertegenwoordigers uit de nieuwe generatie, gen-Z. Daarna was er ruim tijd voor reflectie en kennisuitwisseling.

Conclusie van de break: het is fijn als je goed bent in multitasken, je moet altijd je eigen grenzen bewaken, voor online meetings mogen we best wat etiquette afspraken maken en hybride werken maakt focus houden op één taak makkelijker. Tot slot een interessant weetje: wist je dat je 10 minuten nodig hebt om af te schakelen van het bekijken van één social media bericht?

De reacties op de 'Coffeebreak' waren opnieuw positief en werden als zeer waardevol ervaren. We zullen hier dan ook zeker een vervolg aan geven.