Deltalinqs-team bedankt leden en relaties

Deltalinqs-team bedankt leden en relaties

Het Deltalinqs-team bedankt haar leden en relaties voor de constructieve samenwerking en het vertrouwen in het afgelopen jaar. 2021 werd, net als het jaar daarvoor, gekenmerkt door de nog steeds voortdurende coronapandemie. Ondanks de vaccinaties en versoepelingen in de zomerperiode is er weer veel thuisgewerkt en online vergaderd.

De ondernemingen in de mainport bleken zeer veerkrachtig en voor velen van hen was het eindresultaat een stuk rooskleuriger dan het jaar daarvoor. Dit kwam overeen met het beeld van de nationale economie die zich vrijwel herstelde van de terugval in 2020. De vooruitzichten voor 2022 zijn uitdagend. De pandemie is nog niet onder controle, de geopolitiek is onrustig en de grote transitie is in volle hevigheid losgebarsten. Dit biedt voor de ondernemers in de mainport veel kansen. Stappen naar een duurzame economie, nieuwe technologieën en de vraag naar personeel met de noodzakelijke opleiding en vaardigheden. Samenwerking met overheidspartners is hiervoor een must en het aan het eind van 2021 aangekondigde nieuwe kabinet moet een belangrijk partner worden.

Door de pandemie kon het Deltalinqs Jaardiner 2021 tot onze grote spijt geen doorgang vinden. Als alternatief was er een goed beluisterde online videocast, waarin de nieuwe voorzitter Victor van der Chijs werd geïntroduceerd. Vanaf april startte hij zijn werkzaamheden. Door de actuele coronasituatie kan op de traditionele 3e maandag van januari ook dit jaar geen jaardiner georganiseerd worden. Er is echter geen sprake van afstel, maar uitstel: de datum is doorgeschoven naar maandag 16 mei 2022. De save the date is inmiddels naar de gasten verzonden.

Wij kijken daarom hoopvol uit naar alle kansen en uitdagingen in het komende jaar. Voor nu wensen wij iedereen een heel gezond en voorspoedig 2022!