Nieuw lid: DGMR

Nieuw lid: DGMR

Deltalinqs begroet per 1 juni 2019 DGMR Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software als buitengewoon lid in de categorie adviesbureau/consultancy.

“Onze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. De adviseurs van DGMR dagen zichzelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor onze opdrachtgevers. Cruciaal voor de werk en leefomgeving van vandaag én morgen.

De motivatie van DGMR om lid te worden van Deltalinqs is terug te leiden naar de oorspronkelijke idealen van DGMR. Kwaliteit met creativiteit verbinden. Niet volgens de gebaande paden, maar door het opzoeken van de grenzen van onze mogelijkheden. Hiervoor willen wij meedenken met onze opdrachtgevers, zodat wij ze kunnen verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Zo ook voor onze klanten en de vele bedrijven in de mainport Rotterdam. Deltalinqs is bij uitstek de organisatie die ons nog beter in contact kan brengen met onze klant maar daarnaast ook, in algemene zin, zorgt voor onze klant. Als belangenbehartiger van de gezamenlijke en aangesloten bedrijven in de mainport, versterkt Deltalinqs onze connectie met de markt en kunnen wij ook in algemene zin meedenken in het belang van onze klanten onder de paraplu van Deltalinqs.

Het lidmaatschap biedt DGMR de kans om onze brede expertise aan te wenden voor het verbeteren van de leefbaarheid en werkcondities in de mainport Rotterdam. Hierbij kan DGMR optreden als adviseur voor bedrijf, overheid en als verbindende en onafhankelijke schakel tussen de betrokken partijen.”