Najaarscursus Energietransitie

Najaarscursus Energietransitie

Het Klimaatakkoord vraagt veel van de industrie. Hoe geef je praktisch invulling aan de technologische uitdagingen én de commerciële kansen die de veranderingen bieden? De vraag wordt beantwoord tijdens de vierdaagse Deltalinqs-opleiding Energietransitie op 24 september, 8 oktober, 29 oktober en 12 november 2018.

De opleiding bestaat uit vier modules van één dag (van 13.00 - 21.30 uur) - verspreid over de maanden september - november - en biedt een breed aanbod aan kennis op het gebied van energietransitie, aangereikt door hoogleraren van de TU Delft en de Universiteit Groningen. Daarnaast worden cases behandeld van bedrijven uit de haven en zijn er inspiratiesessies met startups die nieuwe technologieën hebben ontwikkeld. Een belangrijk deel van de opleiding bestaat uit workshops waarin de deelnemers zelf aan de slag gaan om de kennis toe te passen in de praktijk van het eigen bedrijf. Direct rendement dus!

Voor wie?
Deltalinqs Energy Forum ontwikkelde de opleiding samen met Climate-KIC, de TU Delft en New Energy Coalition. De opleiding is bedoeld voor engineers, technologen en onderzoekers. We richten ons op energiebesparing, energie-efficiency, de overgang op duurzame energiebronnen en duurzame grondstoffen, innovatie en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan regelgeving, technologieën, subsidies, productontwikkeling en de ontwikkeling van een business model. Omdat de groep bestaat uit deelnemers van verschillende bedrijven uit de haven van Rotterdam is er ruime gelegenheid voor netwerken, overleg en samenwerking. Uiteindelijk moeten we samen aan de slag om de transitie tot een succes te maken!

Praktisch
De opleiding vindt plaats in vier modules. Data zijn: 24 september, 8 oktober, 29 oktober en 12 november. De kosten bedragen slechts € 1.500,- inclusief catering. Meer informatie vindt u in deze flyer. Inschrijven kan tot en met woensdag 15 augustus 2018 via deze link.