Fors energie besparen met een korte terugverdientijd

Fors energie besparen met een korte terugverdientijd

Deltalinqs Energy Forum is op zoek naar bedrijven die mee willen werken aan een pilot met een techniek die bewezen werkt en implementeerbaar is.

Het gaat om een contactloze magnetische koppeling voor rotating equipment die pompen, generatoren, ventilatoren en compressoren fors energiezuiniger kan maken en om een energiebesparing van vijf tot vijftig procent. De beloofde terugverdientijd is in de meeste gevallen zes maanden tot twee jaar.

De technologie is al ingezet bij een Nederlandse staalproducent en ook in de Rotterdamse petrochemie begint binnenkort een pilot. Wij zijn heel benieuwd of we meer geïnteresseerde bedrijven kunnen vinden, want de beloofde resultaten zijn spectaculair. Daarom roepen we onze lezers op: ben je geïnteresseerd en durf je een pilot-traject aan? Meld je dan via Harry van Dijk, projectleider bij Deltalinqs Energy Forum. Deltalinqs gaat dan samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Onder de aanmeldingen verloten wij een gratis scan door een engineeringsbureau.