Subsidieregeling Circulaire Economie geopend

Subsidieregeling Circulaire Economie geopend

Eind mei startte de nieuwe subsidieronde van de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie. Deze subsidie stimuleert de ontwikkeling van circulaire producten, diensten en processen. De maakindustrie, de bouw en producenten van consumptiegoederen kunnen in totaal € 2,5 miljoen steun krijgen voor de ontwikkeling van circulaire producten, processen en/of diensten.

De Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie (KIA-CE) stimuleert de ontwikkeling van kennis en innovatie die nodig zijn om tot een circulaire economie te komen. Eén van de middelen daarbij is de subsidieregeling KIA-CE.

Open tot 7 september
De derde tender van de KIA-CE-subsidieregeling is tot 7 september open. Bedrijven kunnen in totaal aanspraak maken op € 2,5 miljoen voor de ontwikkeling van circulaire producten, processen en/of diensten voor toepassingen in de bouw, de maakindustrie of voor consumptiegoederen. Daarbij gaat het om technologisch onderzoek en ontwikkeling van nieuwe of sterk verbeterde producten, diensten en processen en om onderzoek naar consumentengedrag, bedrijfs- of verdienmodellen.